klima

Moderátoři: vipe, Moderátoři

xsarahdi

klima

Příspěvek od xsarahdi »

ahojte. rozmyslam o kupe GETZa ale mam taku otazocku ohladne klimy. momentalne mam autoclimu a bol som na skusobnej jazde z accentom koli motoru 1.3. a bol som velmi nemilo prekvapeny z klimy v tom aute.auto bolo na slnku a tak bolo vyhriate.predajca mi povedal,ze nevadi lebo mame klimu. ale na moje prekvapenie klima fukala len vlazny vzduch.predajca ma presviedcal,ze je to koli rozhriatemu potrubiu ale mne sa nezda.klima ma fukat ladovy vzduch ! :roll: jazda trvala asi 30min. takze mala cas sa rozbehnut :( ake mate vy skusenosti? neviem ci je v GETZi lepsia klima ale dufam,ze chladi lepsie :wink: dik za odpovede
Reklama
 

Uživatelský avatar
mylys
Moderátor
Příspěvky: 321
Registrován: 19 dub 2005, 11:21
Bydliště: Vyškov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mylys »

Zajimavy poznatek.
Ja klimu nemam, ale premyslim, ze bych si ji casem nechal namontovat, takze na zkusenosti tech co ji v Getzu maji jsem docela zvedavej.
meky
*
Příspěvky: 20
Registrován: 05 čer 2005, 13:23
Bydliště: NZ, SR
Kontaktovat uživatele:

klima

Příspěvek od meky »

Ja mam ten Getz, co bol v akcii s klimou zdarma. Nie je to sice automat iba mechanicka, ale nie klima bola pre mna rozhodujuca. Ja v podstate klimu ani moc nemusim.
Ale nemam s nou taku skusenost, ze by nechladila. Ked nastartujem, prvych asi (nechcem klamat) 2-5 minut ide taky vlazny a vlhky vzduch (v pripade, ze v noci bolo teplo, alebo ze je to cez den a dlhsie stalo na priamom slnku), ale kym pridem do prace - co nie je viac ako 10 minut - tak uz chladi a tym myslim, ze fuka ladovy vzduch. Tak neviem. Po tych prvych 5-tich minutach citim ako zacina chladit.

Zabudol som dodat, ze na stupni fukania I.
Naposledy upravil(a) meky dne 10 črc 2005, 20:38, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Getz 1,1 5dv - Lilac Blue
Uživatelský avatar
Bruce Lee
**
Příspěvky: 132
Registrován: 16 čer 2005, 13:20
Bydliště: Č.T.,Řeka,Třinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruce Lee »

Mám sice Lantru 1.8 GLS,ale klima mi jede super.Když je auto nahřáté,tak se má zprvu ten teplý vzduch dostat ven(otevřu okna,za jízdy to rychlej vyjde ven)a pak zapnu klimu (mám manuální).Chlad mi jde do minuty!
xsarahdi

skusenosti

Příspěvek od xsarahdi »

uz som sa bal,ze je tam nejaka menej kvalitna klima,kedze je v akcii. este nieco.napises poznatky z 1.3ky?spotreba,tah pri predbiehani,do kopca,podvozok? dik
case

klima

Příspěvek od case »

Zdar,
Klimoska je super, ze zacatku fakt fouka vlazny vzduch ale do tech 5 minut se rozjede a uz jen chladi. Kdyz jsem auto prebiral a nasledne odjel prvnich 30 km foukal jen ten vlaznej vzduch uz jsem se stim chtel otocit a jet to reklamovat pak najednou naskocila a uz fucel jen studeny vzduch od te doby je klid mam uz najeto 2500km. Jinak zkusenosti jsou velmi dobre, spotrebu mam 7.5l ovsem nijak to nesetrim, klimoska jede skoro furt. Tah na predjizdeni ma dobrej ovsem lepsi je nejdrive podradit a nebat se to vytocit 5500 ot. Max rychlost kterou jsem udelal na nemecke dalnici byla ve trech lidech po rovine 180km/h. Podvozek je spis tvrdsi takze ty zk..rve.. diry jsou cejtit.
Joe
*
Příspěvky: 19
Registrován: 03 čer 2005, 22:25

Příspěvek od Joe »

mam getz 1.3 s klimou a je uplne v pohode. jestlipak si nemal siber chlad<>teplo niekde v strede :D
Getz 1.3, r.v. 2005
Uživatelský avatar
Bruce Lee
**
Příspěvky: 132
Registrován: 16 čer 2005, 13:20
Bydliště: Č.T.,Řeka,Třinec
Kontaktovat uživatele:

case

Příspěvek od Bruce Lee »

Ve 3 lidech po rovince 180km/h?V autokatalogu Getz 1.6 má maximálku 176km/h!Bud´jsi byl odvážný nebo tam máš dvoulitr...???A Getz 1.1 má jen max.150km/h.Byli v tom autě 3 dospělí nebo střízlíci?
Uživatelský avatar
Adam
*
Příspěvky: 53
Registrován: 06 črc 2005, 15:57
Bydliště: Olomouc

Příspěvek od Adam »

Mám taky 1,3 s klimou, chladí perfektně a jak bylo výše napsáno tak do 5 minut ledový vzduch. Jen si nemůžu pomoct, ta pružnost po zapnutí klimy by mohla být lepší a ve čtyřech lidech už raději nepředjíždím
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

to Bruce Lee: Jo 180Km bylo na tachaci je to 1.3 a jeli v tom vazne dospeli lide, lepe receno nejakych 300kg zateze. V technicaku mam uvedonou maximalku 167km. Ale jak jsem psal jel jsem po nemecke dalnici !! kdo z vas nejel po nemeckych silnich nema ani predstavu o cem mluvim.
anonym

rychlost

Příspěvek od anonym »

"Ale jak jsem psal jel jsem po nemecke dalnici !! kdo z vas nejel po nemeckych silnich nema ani predstavu o cem mluvim."

To neznamena ze to z neho nemuzes vytahnout i na ceskych silnicich ( spis dalnicich). A vubec v CR vic jak 130 km/h jezdit nemuzes, takze nejakejch 180 ti je na h...o. :lol:
case

Příspěvek od case »

Jak to ze nemuzes jezdit vic jak 130? Po ceske dalnici bezne valim 160-170. Mimo obec 90-130 a v obci vzdy dodrzuji 50.
anonym

130 km/h

Příspěvek od anonym »

No nemůžeš, protože ti to zákon zakazuje, ne? Po dálnici, či rychlostních silnicích - max. 130 km/h, mimo obec - max. 90 km/h, město - max. 50 km/h. Ale jestli to budeš dodržovat to už je na tobě (může se ti stát, že tě chytnou policajti).
Uživatelský avatar
syfon
*
Příspěvky: 49
Registrován: 10 črc 2005, 22:05
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: klima

Příspěvek od syfon »

xsarahdi píše:ahojte. rozmyslam o kupe GETZa ale mam taku otazocku ohladne klimy. momentalne mam autoclimu a bol som na skusobnej jazde z accentom koli motoru 1.3. a bol som velmi nemilo prekvapeny z klimy v tom aute.auto bolo na slnku a tak bolo vyhriate.predajca mi povedal,ze nevadi lebo mame klimu. ale na moje prekvapenie klima fukala len vlazny vzduch.predajca ma presviedcal,ze je to koli rozhriatemu potrubiu ale mne sa nezda.klima ma fukat ladovy vzduch ! :roll: jazda trvala asi 30min. takze mala cas sa rozbehnut :( ake mate vy skusenosti? neviem ci je v GETZi lepsia klima ale dufam,ze chladi lepsie :wink: dik za odpovede

mam accenta a klima jede hned od zacatku cekam asi 15 vterin a zacne foukat ledove studeny vzduch... takze asi to mel porouchany
hyundai accent 3dv. 1,3 GLS 1999
Uživatelský avatar
Pedro
*
Příspěvky: 42
Registrován: 08 kvě 2005, 10:28
Bydliště: Studénka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedro »

Já má m taky manulní klimu.Asi stím něco bude,protože studený vduch mi fouká akorát jak je venku zima.taková klasika jak u starých škodovek kde bylo normální větrání.Lantra 1.6.GLS automat. :roll:
Odpovědět

Zpět na „GETZ“