Ahoj sanťáci. Řešil někdo z vás problém se změnou servisu v rámci záruční lhůty?
Mám na SF 07 v rámci záruky již vyměněné snad vše, o čem tu kdo psal. Narezlé koncovky výfuku, nefunkční pojezdy příčníků na střeše, tyčky stabilizátorů na přední i zadní nápravě, neustále nesvítící přední obrysovky atd. ...
Navíc mi zrušili dostupný servis a musím jezdit o 30 km dál. Vyhlédl jsem si bližší Hyundai servis, ale nechci se tam ztrapňovat neinformovaný. A tyčky stabiliz. klepou znovu.
Lze jednoduše přijet jinam a uplatnit záruku tam?
Dík za info!
Kde uplatnit reklamaci - změna servisu
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Kde uplatnit reklamaci - změna servisu
SF 2007 Elegance Satin Begie
- Reklama
- Mr. HYUNDAI
Re: Kde uplatnit reklamaci - změna servisu
Servis můžeš změnit kdykoli. Volba servisu je čistě na Tobě, nemusíš jezdit na servis tam, kde jsi auto koupil, klidně můžeš na každou pravidelnou prohlídku a s každou reklamací jezdit jinam. Reklamace Ti samozřejmě vyřídí pouze autorizovaný servis, jiné omezení, ale není.
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
To mi odlehlo - a navíc ušetřím spoustu času na cestách.
Díky Mr. HYUNDAI
Díky Mr. HYUNDAI
SF 2007 Elegance Satin Begie
no ako vidim to mas este super auto ked si nareklamoval blikanie motora, zosuchany volant, kompresor na klimatizaciu, zodratu kozu, praskanie z napravy a podobne lahodky. Co sa tyka servisov, ano mozes si uplatnit reklamacku vsade ale zo skusenosti viem, ze v inom servise ako v tom kde si auto kupoval s tym maju problem, pretoze vymena platia oni, no a to oni neradi, to mi ver.Olaf píše:Ahoj sanťáci. Řešil někdo z vás problém se změnou servisu v rámci záruční lhůty?
Mám na SF 07 v rámci záruky již vyměněné snad vše, o čem tu kdo psal. Narezlé koncovky výfuku, nefunkční pojezdy příčníků na střeše, tyčky stabilizátorů na přední i zadní nápravě, neustále nesvítící přední obrysovky atd. ...
Navíc mi zrušili dostupný servis a musím jezdit o 30 km dál. Vyhlédl jsem si bližší Hyundai servis, ale nechci se tam ztrapňovat neinformovaný. A tyčky stabiliz. klepou znovu.
Lze jednoduše přijet jinam a uplatnit záruku tam?
Dík za info!
Oni to neplati, proplaci to vzdy importer.
Vim ze skusenosti ze Sonatou
Vim ze skusenosti ze Sonatou
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
- Mr. HYUNDAI
V první chvíli to skutečně zaplatí dealer, ale importér to v pravidelných cyklech následně proplácí a jemu zase výrobce. Autorizovaný servis, který by projevil jen maličko nechuť vyřídit reklamaci by byl sám proti sobě, takto si může získat zákazníka na servis
.
26. (FORD 1.) Explorer