nikomu to nenutim kdo chcete pridejte se do Hyundai Club site jeste odpoledne mrknu jestli tam jdou davat fotky a co se tam vsechno da vlastne delat.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
DEDe píše:ono zalezi jak to kdo pouziva ja si tam dal ciste jen lidi co znam a pak je to na fotky nebo planovani jit o vikendu zaparit vcelku pohoda Lepsi nez vsechny zvlast nahanet)
nikomu to nenutim kdo chcete pridejte se do Hyundai Club site jeste odpoledne mrknu jestli tam jdou davat fotky a co se tam vsechno da vlastne delat.
fakt ? kdyz sem to tam daval prave mi to nenabizelo nic divil sem se ze by to nekdo nezalozil. Pak hodim link v praci mi facebok nejede. Jo zacinam ty fotky tam jsou v phode kdyz sme na jedne akci a je nas vic tak je tam pak najdu u tech lidi to se mi asi libi nejvic ze tam sou fotky z pareb kde sem byl ale nikdy sem je nevidel. To ostatni nevim jak pouziju ale na tohle je to dobry.Mexican píše:DEDe píše:ono zalezi jak to kdo pouziva ja si tam dal ciste jen lidi co znam a pak je to na fotky nebo planovani jit o vikendu zaparit vcelku pohoda Lepsi nez vsechny zvlast nahanet)
ach jo.. FB zaciatocnicifotky, videa a podbne veci sa daju pridavat
BTW daj sem link pozvanky, pretoze po zadani "Hyundai club" ich vyhodi 124 kusov (a samozrejme budu pribudat)
Zdar rád se přidám,ale do ktereho se zařadit jejich tam hodně...DEDe píše:Muzete se pridat k siti a nemusite mit vsechny jako pratele. Staci dat vyhledat skupinu Hyundai Club
daj se tam pekne sdilet fotky a tak ja sem tam prisel az ted na poput mnoha pratelKdo tam uz jste?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |