to bych netvrdil.nas traktor ma hroznou spotrebuYurii píše:Jj zahradkareni nespolyka zdaleka tolik penez

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
to bych netvrdil.nas traktor ma hroznou spotrebuYurii píše:Jj zahradkareni nespolyka zdaleka tolik penez
naposledy jsem jel na kole asi tak pred mesicem.nasi chteli jed z vyskova do blanska.ja si kolo radsi dovezl sedou dodavkouHardcam píše:Ona takova modelarina a sbirani a provozovani vlacku taky neni zrovna levny hobby. Jediny levny hobby je turistika:D
A rovno pred vikendomRave píše:tak rozvodak greddy a ventily sou doma
aj aj..Rave píše:paragraf § 260 a § 221
no novej majitel je super kluk,vezl si auto na plataku a u brodku u prostejova ho predjizdel kamion a na kolejich se mu rozvlnil naves a narval to do nich.ja kdyz videl sve sx jak je pomackane tak se mne chtelo becet.DEDe píše:no sakris co to tu ctu za pribeh nemile to teda jo tebe sem bral za jednoho z nejvetsich fandu do aut a najednou obe auta pryc . a co budes mit ted? Kurna takovy zlato tolik prace a penez jaj to je skodya to nemluve ze ho ten novej majitel otoci hned na strechu blb.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |