kdyz zvenku auta nic cerveneho nemam,proto tam je i ta stribrna na vyber a cerna jako univerzal,no nevim proto se ptam zejo
   kdyz zvenku auta nic cerveneho nemam,proto tam je i ta stribrna na vyber a cerna jako univerzal,no nevim proto se ptam zejo  poradte
   poradte - barvu pouziju asi ten antirezin jak doporucuje kupis

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
 kdyz zvenku auta nic cerveneho nemam,proto tam je i ta stribrna na vyber a cerna jako univerzal,no nevim proto se ptam zejo
   kdyz zvenku auta nic cerveneho nemam,proto tam je i ta stribrna na vyber a cerna jako univerzal,no nevim proto se ptam zejo  poradte
   poradte 
 ta tam prostě patří ať je auto jakýkoli..
 ta tam prostě patří ať je auto jakýkoli.. 
 a kamarád ma na focusu i bubny i třmeny červeně a mě se to tedy líbí
 a kamarád ma na focusu i bubny i třmeny červeně a mě se to tedy líbí 
 je mi jasny,ze kazdemu se libi neco jineho,ale nakonec si nejakou budu muset vybrat...ted je tam uz oloupana modra protoze interier byl do modra a ten mam ja ted do cervena a do chromu tak by se mi tam ta cervena nebo stribrna libila ale nevim
  je mi jasny,ze kazdemu se libi neco jineho,ale nakonec si nejakou budu muset vybrat...ted je tam uz oloupana modra protoze interier byl do modra a ten mam ja ted do cervena a do chromu tak by se mi tam ta cervena nebo stribrna libila ale nevim  

Ja bych byl rad kdyby sli videt,ale aby to hezky taky vypadalozdenek76 píše:udělej lepší foto z boku a můžeme to zkusit obarvit, každopádně buben bych udělal takovou barvou, aby to nebylo vidět - černá, stříbrná (tj. určitě ne červenou), výrazně bych tedy dělal jen přední třmen. Ono červený třmen a vzadu červený buben působí dost komicky.

O to mi jde aby to ladilo s tema potahama kdyz uz tam dam tu cervenou89majlo96 píše:ja by som najskor asi zatrel tu hrdzu na zadnom blatniku
ale na brzdy by som dal asi tu cervenu v tvojom pripade, bude ti ladit s potahmi

nejsou penize no
  nejsou penize no  

](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
   vim jak se opravuje rez,ale je to uz rozezrane moc moc na fotce to nevypada
  vim jak se opravuje rez,ale je to uz rozezrane moc moc na fotce to nevypada  ale uz to neni jen povrchova koroze
  ale uz to neni jen povrchova koroze  uz jsem to s tim koupil to vyresim pozdeji snad nekdy moc se mi do toho nechce...
  uz jsem to s tim koupil to vyresim pozdeji snad nekdy moc se mi do toho nechce... ,je mi jasny,ze kazdej na to jukne
 ,je mi jasny,ze kazdej na to jukne  jinak cervena je koukam jasna volba...od ctvrtka tu nebudu tak uvidim az prijedu jestli se to nejak vyklube jinak
   jinak cervena je koukam jasna volba...od ctvrtka tu nebudu tak uvidim az prijedu jestli se to nejak vyklube jinak 

](./images/smilies/eusa_wall.gif) To je viac na smiech, vazne.
  To je viac na smiech, vazne. dal bych tam tmavsi cervenou takovou jako mam ty potahy,kdybych se pro tu cervenou rozhodl
  dal bych tam tmavsi cervenou takovou jako mam ty potahy,kdybych se pro tu cervenou rozhodl  ted nevim ale cervena nebo stribrna to je jiste...chtelo by to foto jestli ma nekdo stribrne auto a cervene bubny a trmeny,je tu nekdo
  ted nevim ale cervena nebo stribrna to je jiste...chtelo by to foto jestli ma nekdo stribrne auto a cervene bubny a trmeny,je tu nekdo 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |