Moderátoři: Farrael, Moderátoři
já to tam zase tak neznám, jen se tam občas stavuju, navrhl jsem to jen jako alternativu, místa je tam ale dost, vedle benzinky je motorest a tam je dostatečné parkoviště, určitě pro víc jak 5 aut, na té mapě je to vidět http://www.mapy.cz/#x=136447712@y=13615 ... _149899137Rasty píše:Ta plocha v Malšovicích je sice z kousku obsazena technikou, ale 100 aut se tam vejde jak prd a bordel bych neřekl že tam je. Byl jsem tam cca 4 dny zpátky a bordel tam nebyl. Ta benzina na to Mejto je tak pro 5 aut aby nebyla naplácaná na sobě. To už je lepší Hypertesco na Březhradu (výpadovka na Pardubice). Na tu benzinu já nepojedu pač to je místo k ničemu
Chlapy tak se dohondeme ...JAK? u toho motorestu by to šlo si myslí..a bude tam možná klídek...Rasty píše:Ta plocha v Malšovicích je sice z kousku obsazena technikou, ale 100 aut se tam vejde jak prd a bordel bych neřekl že tam je. Byl jsem tam cca 4 dny zpátky a bordel tam nebyl. Ta benzina na to Mejto je tak pro 5 aut aby nebyla naplácaná na sobě. To už je lepší Hypertesco na Březhradu (výpadovka na Pardubice). Na tu benzinu já nepojedu pač to je místo k ničemu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |