No tak to nevim, ale důkaz na to nejniRasty píše:Ne to se nefotilo to se vidělo na vlastní oči. Ne se začalo fotit tak je u měla

Každopádně to je jedno, Ivíška znám po všech stránkách, ze všech úhlů.........

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
No tak to nevim, ale důkaz na to nejniRasty píše:Ne to se nefotilo to se vidělo na vlastní oči. Ne se začalo fotit tak je u měla

Tak to by chtělo ještě nějakou fotkuMartasZ píše:Ivíška znám po všech stránkách, ze všech úhlů.........
 . My jí to neřeknem
 . My jí to neřeknem  

Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
 tyhle fotky už pro mě neudělá, ale můžu vyhrabat ty od Dráčka a hodit je semales.ck píše:Tak to by chtělo ještě nějakou fotkuMartasZ píše:Ivíška znám po všech stránkách, ze všech úhlů.......... My jí to neřeknem

), abych je sem hodil a já o ně asi přišel
 ), abych je sem hodil a já o ně asi přišel  
  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Tyjo to je těžký, fakt je že ty s tim máš zkušeností víc než já ale rozcházet se s ní kvůli focení nebudu,MartasZ píše: Dyk se tváří úplně v poho a vypadá velmi mile, tak šup sem s dalšíma fotkama
Jednu radu bych ale měl a to, že je lepší dycky fotit nepřítelkyně, holky co fotim jsou přítelkyně jinejch většinou a samy mi říkaj, že jemu by takhle nepózovali.. je to divný, ale před přítelem se víc styděj.. a stejný to je i s výrazama
 to vás radši nechám ostrouhat
  to vás radši nechám ostrouhat  

nevim nevim, skusim ještě kouknout, třeba to cd bude někde hozenýViki píše:Néé! Aleš hledej dál

to by byla škoda ne? já to dělám rád
   to by byla škoda ne? já to dělám rád 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |