Sahula píše:Mám stejnou zkušenost - nevyndat panel u rádia Pioneer i na hlídaném parkovišti 50 m od pokladny ZOO, znamená masakr... v mém případě ale prohledali celé auto a ještě rozbíjeli okna, aby ukradli dětské sedačky - nezastavil je ani kamerový systém... prostě to nenechávat bez dozoru - asi namontuji alarm i když mám Defend Lock a immobilizér...
Myslím si, že dneska vykradou cokoliv, nebo to zničí, když se tam nedostanou - kolegovi zmasakrovali ještě víc Chryslera, protože měl v oknech bezpečnostní fólie... sice se nedostali dobnitř, ale zničili lak - to si člověk nevybere...
Nemyslím, že by s tím výrobce měl něco dělat... je to zbytečné, stejně to otevřou jinak... některé může odradit alarm, ale i to je feťákovi jedno, když potřebuje na dávku a prodat Vaše rádio na pár šupů i bez panelu... dobré mu jsou i sluneční brýle a nabíječka na mobil...

Tak to je mi tě líto. Myslim si, že člověk prostě nemůže zabránit ničemu. V tomhle jsme prostě bezmocní. Jediné co člověk může dělat je, být maximálně opatrný. Nejlepší je garáž, ale také to není záruka. Rodina mé spolužačky vlastní Mercedes C, na ulici jim ho ukradli. Koupili nového, pořídili si garáž a co myslíte

Zloději znovu. Jenomže tentokrát nemohli odjet (kvůli nějakému zabezpečení), tak jim tu káru totalně rozmlátili. Jenom nechápu, jaktože to nikdo neslyšel

Myslím si, že pak už Mergla nekoupili...Mám dojem, že si koupili Octávku...Hrůza. Zloděje bych střílel svině jedny... Tuhle jsem jel u nás po sídlišti nakoupit a u vjezdu na parkoviště se mlátili dva chlápci. U nich otevřený Peugeot 205 (stál před tím vjezdem, takže jsem nemohl vjet na parkoviště) Sledoval jsem to a pak se dozvěděl, že ten chlápek kradl tomu druhýmu auto za bílýho dne

Ani nevolal poldy a zbil ho jak koně

Je toho fakt strašně moc. Bojím se, abych o Getzíka taky nepřišel, páč mi už jednou auto ukradli a sice služební Felicii, kterou jsem měl 13 dní