Moderátoři: miooo, Moderátoři
zdenek76 píše:při prudké akceleraci zakouří každý diesel, takže záleží jak moc to kouřilo. Obecně jsou černý kouř vstřiky nebo čerpadlo. Ve 121t km už by mohly mít vstřiky namále
vstřiky ti zkontrolují v servise, jeden vychází běžně kolem 10.000,- Kč, teď jsem zrovna jedny pro někoho sháněl za lepší cenu (8.700) a docela špatný, nemají je ani v Bosch NěmeckoCharlie píše:A jak se dají skontroůlovat vstřiky a kolik stojí sada![]()
zdenek76 píše:při prudké akceleraci zakouří každý diesel, takže záleží jak moc to kouřilo. Obecně jsou černý kouř vstřiky nebo čerpadlo. Ve 121t km už by mohly mít vstřiky namále
Ahoj Já jsem sehnal jednoho supermana v Ústí n/L. je šikovnej na doporučení skontroluje a opraví vstřiky všechny čtyři ccm 18 000 kč.zdenek76 píše:vstřiky ti zkontrolují v servise, jeden vychází běžně kolem 10.000,- Kč, teď jsem zrovna jedny pro někoho sháněl za lepší cenu (8.700) a docela špatný, nemají je ani v Bosch NěmeckoCharlie píše:A jak se dají skontroůlovat vstřiky a kolik stojí sada![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |