Co rikate na tohle? Neni tam uvedenej vykon ani nevim jak to bude svitit,ale ma to,co by se mi libilo taky,reknete na to svuj nazor

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

kdyby s nim mel nekdo dobrou zkusenost treba tak proc ne? ja se koukam proste po radiu a nerozumim tomu,tak kdyz uvidim neco zajimavyho tak se zeptam ne kdyz nevim...vim,ze jsou i starsi s USB,ale treba je nekde neco moc peknyho za dobry penize tak se zeptam,nekoupim nic jen tak kdyz o tom nebudu neco vedet...treba je to neznackovy,ale nekdo s tim muze byt spokojenej...koukl jsem na to melo to to co chci a je to levny takze i levny muze bejt dobry ne,NEKDY,NECO
  kdyby s nim mel nekdo dobrou zkusenost treba tak proc ne? ja se koukam proste po radiu a nerozumim tomu,tak kdyz uvidim neco zajimavyho tak se zeptam ne kdyz nevim...vim,ze jsou i starsi s USB,ale treba je nekde neco moc peknyho za dobry penize tak se zeptam,nekoupim nic jen tak kdyz o tom nebudu neco vedet...treba je to neznackovy,ale nekdo s tim muze byt spokojenej...koukl jsem na to melo to to co chci a je to levny takze i levny muze bejt dobry ne,NEKDY,NECO 
 minimalne bych chtel tech 4x50w (min jsem teda nikdy nemel) a tedka co mam od russela tak se mi tam libi ten D-BASS
  minimalne bych chtel tech 4x50w (min jsem teda nikdy nemel) a tedka co mam od russela tak se mi tam libi ten D-BASS  potom to cervene podsviceni tlacitek a USB...hledam
  potom to cervene podsviceni tlacitek a USB...hledam  urcite nejvetsi plus ma u me Sony ale je mi jasny ze JVC Pionee nebo alpine budou asi taky dobry...
   urcite nejvetsi plus ma u me Sony ale je mi jasny ze JVC Pionee nebo alpine budou asi taky dobry...
Hardcam píše:Z tech znackovejch mam Sonaka spis nekde dole, Sonaku jsem mel asi 15, ani nejvyssi ada nebyla zvukove tak dobra, jako Alpine nebo Pioneer, JVC je pro me stred, Blaupunktu jsem mel nejmin, asi 3, zvukove stred, ovladani mi vubec nevyhovovalo.

Sencor jsem si pochvaloval já, ale ve Favoritu na originálním repru s boomboxem za 700,- Kč. Tam to byla nejlepší volba!Hardcam píše:Koukej po znackoych radii a pak hod odkazy zda ano/ne...i bych se vyhnul radiim Hyundai/Sencor...vim, ze si to tady nekdo pochvalol, ale zvukove to jsou mrtvy radia a pokud chces kvalitni poslech a hudbu trochu nahlas, neni to dobra volba. ja mohl mit DVD radio Sencor, sic pekny, supr, vsecky funkce, USB, MMC atp....ale 4x35W hovorilo za vse.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |