proste bude to narocny najit super fotku, mozna pujde udelat naka na srazu primo pro to...

Moderátor: Moderátoři
Nesouhlasím, jsou kluby na starší a stará auta vyloženě zavedené. A také je to v první řadě o lidech a pro lidi a teprve potom o autech a pro auta. Ostatně má-li někdo auto 10 let, pak to může být o tom, že není majetný, ale také o tom, že třeba i trochu majetný je, ale má k tomu autu vztah a proto si ho nechává. Mám známého, který nemění auta z tohodle důvodu dřve, než se mu rozpadnou. Myslím, že ta srazová fotka na leták vypadá docela dobře. Auta s majiteli v popředí uspořádaná do kruhu symbolizuje tak trochu jakoby nějakou pospolitost. Jenom bych volil jiný typ fontů - písmo více podobné nebo stejné jako hyundajovské, také bych volil jinou barvu písma vzhledem ke kontrastu - to bílé písmo na světle šedé ploše zachází. Pro tisk bych použil originální rozlišení fotky a ne ten Webovský komprimát no a před tiskem bych si na fotoshopu s fotkou trochu pohrál, je zapotřebí trošku vykypovat padající linie žlutého baráku a udělat tam svislice.DEDe píše:......na fotku ktera vypada spis jak autobazar 10+ let starych aut toho clovek az tak nenalaka chce to proste i novejsi kary.
To je moc, já bych navrhoval spojit se s nějakou tiskárnou a nechat to udělat klasickým ofsetovým tiskem. Jestliže to bude mít malý formát, a jestliže budeme mít v tiskárně známého, pak by zakázka mohla také proběhnout tak, že to připojí na okraji nějakého jiného tisku - jiné zakázky, tím sice bude limitovaný tiskový náklad, ale materiál, který by jinak skončil v ořezu a bude využitý pro náš leták zaplatí někdo jiný... A bude to velmi levné.black_sheep píše:.....barevny tisk jsem schopny zajistit, cena by mela byt kolem 4kc za letak co vy na to? ano,
ja nepsal ze stary tam bejt nemaj ale ze tam maj byt i nove klidne to muze byt 50/50 ale na ty fotce jsou vylozene jen starsi kousky. Nemam nic proti tomu kdo ma jaky auto donedavna sem jezdil s formanem zrezlym ale proc to nezamerit pro vsechny. Nevim jestli nekoho s vysperkovanym Coupe 2g bych na tohle dostalEspero píše:Nesouhlasím, jsou kluby na starší a stará auta vyloženě zavedené. A také je to v první řadě o lidech a pro lidi a teprve potom o autech a pro auta. Ostatně má-li někdo auto 10 let, pak to může být o tom, že není majetný, ale také o tom, že třeba i trochu majetný je, ale má k tomu autu vztah a proto si ho nechává. Mám známého, který nemění auta z tohodle důvodu dřve, než se mu rozpadnou. Myslím, že ta srazová fotka na leták vypadá docela dobře. Auta s majiteli v popředí uspořádaná do kruhu symbolizuje tak trochu jakoby nějakou pospolitost. Jenom bych volil jiný typ fontů - písmo více podobné nebo stejné jako hyundajovské, také bych volil jinou barvu písma vzhledem ke kontrastu - to bílé písmo na světle šedé ploše zachází. Pro tisk bych použil originální rozlišení fotky a ne ten Webovský komprimát no a před tiskem bych si na fotoshopu s fotkou trochu pohrál, je zapotřebí trošku vykypovat padající linie žlutého baráku a udělat tam svislice.DEDe píše:......na fotku ktera vypada spis jak autobazar 10+ let starych aut toho clovek az tak nenalaka chce to proste i novejsi kary.
Jo a taky bych tam tolik nezdůrazňoval ty prodeje dílů. Klub se tím vůbec nezabývá, je to jen mezi lidmi na fóru, takhle to zavání nějakým bazarnictvím nebo vrakovištnictvím.
jo taky pravda ja jen hodil nazor na vic verzi ale pravda je ze je lepsi mit neco nez diskutovat a nemit nicmilosh píše:Jsem na vas zvedav, ja letak mam sice neni podle vas nic extra ale informacni hodnota tam je a co vic je potreba?
Nez se tady nekdo na necem dohodne jak to tak sleduju, tak to uz budu mit dite v tanecnich(ted ji jsou 3 roky)
vono si nemysli, to uteče ani nevíšmilosh píše: (ted ji jsou 3 roky)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |