dantasik ale to nie je chyba fabie.. to je chyba novinarov ze ju porovnavaju a davaju za priklad. Ja osobne fabku nemusim (preto som si ju nekupil) ale nemyslim si ze navazanie sa do auta, ktore vo svojej triede jasne dominuje je to prave. Preco sa majitelia

nejak nepovznesu nad tie forky a srandicky ktore im skodovkari robia. Preco musia zavodit do kopca so skodovkarmi, co si chcu dokazat? Motoricky je vacsina skodoviek horsia ako

, co sa tyka kvality spracovania a materialov - to je uz tazsie meratelna vec.. ale ked ta skodovka radovo prekracuje predaje

tak to bude mat nejake opodstatnenie. Neviem.. Ale nebudem sa do nej navazat, nebudem nikoho odhovarat od kupy. Ked sa mu/jej paci, nech si ju kupi
Vyznam tak velkej firmy pre narodne hospodarstvo si tu asi vela ludi nevie predstavit. Ak ta skoda vyrobi a preda 900 000 aut je to pre CR velke plus. Pretoze absolutnu vacsinu preda v zahranici. Z toho dostanu zaplatene akcionari ale aj tisice zamestnancov v CR, ktori tu ziju, platia dane, investuju, nakupuju. Ak

v CR vyrobi aspon polovicu toho co skoda a preda rocne aspon 25-30 000 aut, zacne sa v novinach pre porovnanie objavovat. Nemci tiez porovnavaju konkurenciu s Golfom, a pod
moj nazor je ze fabia nie je zle auto, pretoze inak by nepredavala tolko aut. Je 20 rokov po revolucii a nahlad Libora z Autofunu ze si niekto kupuje auto preto ze to iste mal jeho dedo a tak je hlupost. Asi vie, ze to auto nesklamalo a dalo to co sa ocakavalo. Co sa tyka firiem, je to tak ze znmy co jazdi sukromne BMW 320 (kupenym ako nove) nakupoval auta do firmy - kupil prave spominane Fabie trojhrnky 1,4 TDI. Jednak ze dostal super cenu, zlavu na servis a navyse ma dobre skusenosti s nizkou poruchovostou a solidnymi prevadzkovymi nakladmi
Povodne som ale myslel nieco ine - konkretne to ze ked vidim spravanie a pohrdanie tunajsich ludi, vobec sa nedivim ze ma niekto vysmeje ak hovorim ze moja ryza je solidne auto