zkušenosti s opravama koroze (u Hujera)? shrnuti 1.prispevek

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
black_sheep
Moderátor
Příspěvky: 6616
Registrován: 17 čer 2007, 18:39

zkušenosti s opravama koroze (u Hujera)? shrnuti 1.prispevek

Příspěvek od black_sheep »

Zdravim vas.

Nejdrive zacnu dlouhym uvodem......
Je to neco pres pul roku, co jsem si u hujera domluvil, ze se mi podiva na coupatko, ktere zacala trapit koroze zadnich lemu. Protoze mam to auto rad, chci si ho nechat jak nejdele to pujde a staram se o nej velice dobre (za dva roky vic jak 70.000 korun a to jsem kupoval opravdu pekne coupe za porizovacku ktery se rovna temer dvounasobku dnesnich cen, bylo asi az osme v poradi co jsem byl projet a nedelam zadny tuning - pouze udrzba a kdo neveri prilozim rozpocet).

Snad je toto i z mych prispevku jasne ze na tom aute nejak zvlast nesetrim. Rikam to proto, ze ten dotycny clovek mi argumentuje tim ze MOJE zadani prace pry "bylo zaslepovat diry skrz, ze nemam moc penez jsem student a tak do auta nechci cpat moc penez a chci ho prodat". TO JE LEZ. MOJE ZADANI PRACE BYLO JEDNOZNACNE CO NEJLEPSI MOZNA OPRAVA, NEMEL JSEM JEDINY DUVOD K TOMU ABYCH REKL ZAFLIKUJTE TO JEN. Zadny prodej o kterem mluvi hujer se NEPLANOVAL. (prej z duvodu udajne koroze, ktera tam ale neni - viz fotky blatniky-zevnitr - je tedy jednoznacne ze lze.)

http://www.scoupe.wz.cz/blatniky-zevnitr.html - tady se podivejte jak je to prorezle na sracku jak hujer tvrdi.

bylo to tedy jen docasne zaplacani lemu - to je taky videt na tech fotkach. Ano, a to ten dotycny bez ostychu priznal ze neslo o reseni trvale. Bohuzel, az nyni. Doted jsem totiz zil v omylu ze mam opravene lemy blatniku tak, ze jen tak neschniji. CENA ROZHODNE NEODPOVIDA - byla urcena na cca 12.000 kc po dokonceni prace, bez DPH a marze servisu - slo o melouch, ktery mel byt vyhodnejsi pro OBE STRANY. Nebyla rec o ztrate zaruky a vzhledem k tomu ze jsem u Hujera predtim rok servisoval coupe bez potizi duveroval jsem, ze bude za svoji praci a praci jeho servisu RUCIT i bez papiru, ktery by notabene byli hovno platny pac zezakona je zaruka 3 mesice - coz uznate je v tomto pripade vysmech.

Nebudu to dal rozmazavat, fotky mluvi za vse. mrknete, jak to vypadalo pred a po zakroku, vse je na nasledujicim odkazu kde je i popis cele prace:

http://www.scoupe.wz.cz/blatniky.html

http://www.scoupe.wz.cz/blatniky-zevnitr.html


P.S.: uz jsem si i rikal ze to sem davat nebudu, ale dotycny mi rikal at si jdu postezovat na hlavni nadrazi a treba na hyundaiclub, takze tak delam. na nadrazi jedu za chvili. Z me strany jsem se o tom nezminil jinde nez pred dvema cleny (a to jednim velmi kratce), nechtel jsem pomlouvat dotycneho driv nez si to vyrikame. bohuzel, nedopadlo to a proto o tom ted mluvim. To ze jsem se vcera jeste dozvedel ze uz to nekolik clenu vi z jeho ust, to me fakt zaskocilo. jak muze nekdo resit nas problem s jinymi lidmi kterych se to vubec netyka jeste predtim nez cokoliv videl a nez jsme si to rekli mezi sebou, to me teda vazne udivuje. V podstate to ale koresponduje s tim jak se mnou jednal celou dobu.



--- daval jsem hujerovi moznost se hajit anynmne, to dokazuje ze mym zamerem neni hazet spinu na nej. nevyuzil toho tak uzivatelske jmeno a heslo mazu at ho nekdo nezneuzije ----
Naposledy upravil(a) black_sheep dne 29 srp 2009, 23:34, celkem upraveno 7 x.
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Reklama
 

Uživatelský avatar
Dr Meduza
****
Příspěvky: 1105
Registrován: 14 kvě 2008, 08:34
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravou koroze?

Příspěvek od Dr Meduza »

no tak to je ale hnus
ja vim proc si vsechno co jenom trochu de delam na aute sam, tady se proste neda nikomu verit
hrozny co se z tyhle zeme stalo :roll:
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
shotik
****
Příspěvky: 1002
Registrován: 24 čer 2006, 13:42
Bydliště: Praha 9 Kbely
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravou koroze?

Příspěvek od shotik »

no tak myslim ze kitem a lakem ve spreji bys tomu pomohl ke stesti vic nez takhle :) opravdu hnus
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Uživatelský avatar
Romcis
**
Příspěvky: 259
Registrován: 25 srp 2005, 20:45
Bydliště: Prysk village
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravou koroze?

Příspěvek od Romcis »

Je to hnus velebnosti...kam sme se to dostali...nas zakaznik nas pan to uz davno neplati [-X
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
Uživatelský avatar
black_sheep
Moderátor
Příspěvky: 6616
Registrován: 17 čer 2007, 18:39

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od black_sheep »

bohuzel koukam nejsem sam kdo z toho ma tenhle pocit, ale dulezity je ze zhotovitel je spokojenej s dobre odvedenou praci. ale treba se pleteme a nekdo nam to tady vysvetli.... :!:
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Uživatelský avatar
Yurii
Moderátor
Příspěvky: 3430
Registrován: 08 říj 2006, 09:41
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Yurii »

No hele nechci se nikoho zastavat ale u tak staryho auta TRVALE reseni koroze na lemech a podbehach bohuzel neexistuje... zdravy dily nesezenes a novy stoji ranec jak samotny auto... plus prace a celolak.
Osetroval jsi ty opraveny mista nejak? (vystrikani dutin)?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Uživatelský avatar
Aleš
****
Příspěvky: 1292
Registrován: 18 čer 2009, 14:34
Bydliště: Humpolec

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Aleš »

Podle mě je to špatně odvedená práce, těžko říct jak to dělal, ale takhle by to po takový chvilce nemělo vypadat [-X
Proto jsem se jednou zařek, že moje auto nepůjde nikdy do servisu, protože k nim bohužel nemám důvěru. I přesto jsem měl v servisu předešlého Seata a to 2x. Po prvý když se mi vysypalo zadní sklo a podruhý když mě známej naboural. Oprava tý bouračky vypadala precizně provedená, ale to auto už jsem nechtěl a hned jsem ho prodal, takže jak bude vypadat za nějakou dobu se nikdy nedozvim, ale tomu klukovi co to opravoval věřim a myslim, že pokud se o to auto majitel bude řádně starat, tak to bude vypadat pořád dobře.
Když jsem si před lety opravoval Renaulta, dělal jsem vše co mi poradili kamarádi a kamarádi mých kamarádů a výsledek byl/je super. Kytovalo se, svařovalo se a po poslednim nástřiku barvy se vše řádně prostříkalo "olejem na dutiny" a ještě promazalo vazelínou. No a výsledek je takový, že to auto je bez rzi do teď. Po tom všem se člověk o to auto musí stejně furt starat(stříkat dutiny a opravená místa).
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
:hyu: Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97 :hyu:
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Uživatelský avatar
Lukino
Moderátor
Příspěvky: 457
Registrován: 30 bře 2006, 10:23
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Lukino »

Jsem dalek nějakého krátkozrakého hodnocení, ale chybí mi zde zásadní informace a to kolik si ten dotyčný účtoval. Zároveň mi není jasné proč jsi to Blacku neuvedl. Práce je to odvedená mizerně, ale nemůžu ji hodnotit pokud nevím za jakou odměnu byla odvedena.
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Uživatelský avatar
black_sheep
Moderátor
Příspěvky: 6616
Registrován: 17 čer 2007, 18:39

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od black_sheep »

no to je ten problem, nepsal jsem to protoze jsme se na tom neshodli kolik jsem mu za to dal..

stalo to minimalne 12tis, ne-li vic. a to je cena bez dane (melouchova tedy bez dokladu).

takze dotycny mi jeste navic tvrdi ze to stalo min, resp ze mi za to jeste delal silentbloky apod. ovsem to jsem si zase jisty ja ze se to delalo pred srazem u ikei a platil jsme to zvlast protoze po ceste na sraz jsem si jeste liboval ze to je znat ty novy silentbloky. nepsal jsem to proto aby nedoslo k tomu ze by se dotycny mohl rozcilovat ze tady rikam neco cim si nejsem jisty, uznavam na tom me uvaril..

naznacil jsem jen zhruba ze to stalo 6ti nasobek, protoze lemy takhle vyspravovany jsem sprayem opravil vzdycky do dvou tisic. navic finalni cena nebyla limitni cena, chtel jsem to udelat dobre a rekl jsem at si to tam nechaji jak dlouho bude potreba a cenu jsem fakt neresil - na co by mi bylo to opraveny jen napul za polovicni cenu, hmm? mel jsem na to ve struzoku pripravenejch 20tis kdyby se neco posralo - coz uz mi prijde bejt slusny, samozrejme tohle nikdy nereknete nahlas nebo to bude tech 20 stat ikdyby nemelo :lol:

byl jsem proste idiot nekomu duverovat az takhle, kor po zkusenostech ktery jsem mel uz poruznu. zustavaj jen dva servisy odkud jsem odjel spokojeny (oba dosti drahe nerku-li predrazene ale co naplat), ale rozhodne je nebudu chvalit a davat jim to najevo protoze to neni dobry - at se snazi o zakaznika.

premejslel jsem co s tim ted? protoze je to odsrany tak se to muze odrezat cely znova a odhad na praci mam do 20.000kc vcetne dokladu a smlouvy a zaruky v Liberci, jenze fakt se nechci zase pustit do neceho zbytecneho. je fakt ze jsem u nich videl nekolik aut a do detailu mi vysvetlili jak to tam delaj a myslim ze to je fakt poctiva prace. ted jen aby to stejne tak poctive udelali me. auto si chci rozhodne jeste dva tri roky nechat tak proto to resim. ve schnilakovi jezdit nechci. to ze mam pry schnile prahy pod tema plastama to je mozny pac ty konce prahu orezle byli, ale zatim drzi pevne, videt to neni tak to zatim neresim, pak se treba cely vymenenej ikdyby to stalo ranec, ale jinde zrzku nemam takze to proste stoji za to nechat to udelat.

yurii nikdo nerika ze to ma bejt TRVALE reseni, ale nezlob se na me v prosinci udelany, do dubna to auto temer porad stalo a nejezdilo aby nebylo v soli a mrazu a od cervna to takhle leze....... :?: klidne se ho zastavej, a respektuji svuj nazor ale zkus si predstavit ze to takhle nekdo udela tobe jak by jsi byl spokojeny.
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Uživatelský avatar
black_sheep
Moderátor
Příspěvky: 6616
Registrován: 17 čer 2007, 18:39

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od black_sheep »

k tem dutinam: tam kde jsem to nechal delat to nedelaji takze jsem s tim byl tady u nas a tam rekli ze to je dost casu ze mam pockat do jara az bude teplo.

a pak to zaclo zase bublinkatet a ja tam byl resit co udelame se zadni napravnici a nastrik spodku tak jsme usoudili ze pockame az se to necha opravit a je blbost to strikat, kdyz je potreba do toho znova sahat svareckou a bruskou :-( neni to z me strany setreni, stalo by to par korun, navic bych to klido udelal sam ale takhle to slo za sebou. kdyby to navic bylo nejako klicove udelat, tak by mi to bylo pripomenuto kdykoliv potom co jsem tam byl. at uz pri prvni reklamaci nejake veci pod lakem ktera vylezla a kterou se povedlo nejak rozlestit, pak jsem tam nechaval opravit ten orezly kus prahu tak aby se mi do prahu nedostala voda a nezaclo to tam nejak rychle hnit a opet nic. pak se resili silentbloky a bylo to teda taky zvedli a lezli jsme pod tim. a taky pohoda.

o tom jsme se samozrejme taky bavili ale v te atmosfere co tam panovala tak se takove veci resit nedaj. to totiz bylo jak zaseknuta deska.. ono to ma jeste hlubsi zapletku, protoze jsem to tam resil nadvakrat, nicmene, asi nema cenu to tady rozebirat a navic to bych mohl rovnou rict o koho jde a tak...

nicmene je fakt ze zaklad celeho toho dohadovani je postaven na tom, ze:

Jedna strana: zadani prace znelo opravit lemy, nejak rozumne - tedy vyvarenim, a ne vymenou boku za 50.000 korun a tak aby ty lemy jeste neco vydrzeli protoze jak dotycny vi nechal jsem jen u nej dost penez v tom aute a celkove to je fakt ranec. navic jsem s tim autem velice spokojeny, az na tu korozi lemu - nicmene to jsem myslel ze se da poresit - neda :-( a jinde rez neni a lak vypada dobre takze by to bylo fakt skoda nechat rozjet az do sracek. tenkrat jsem cely noci nespal aby trefili odstin...

Druha strana: ja jsem prijel s tim ze to potrebuju zbrousit a zavarit pouze diry skrz ktere se tam vytvori. proste to nejak docasne zaplacnout (na tohle mam svedka ze zhotovitel ted tvrdi, toho jsem si vzal misto diktafonu a navic me mel pujcit nahradni vozidlo). pak to samozrejme cely ty boky nastrikat cely boky lakem az po uroven hranky - ne zadny rostrik aby to bylo videt a kazdopadne trefit odstin.

nevim teda na co s tim takovyho srani (rozstrik by stacil) a takovych penez, kdyz to je teda naprosto v poradku po pul roce bublinkaty. to se opakuji - kit, sprej - navic tohle umim udelat sam a nepotrebuju to nekam davat.


sorry za delku. nejak je to moc cerstvy na to abych to realne srhnul do mene vet.
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Uživatelský avatar
Hardcam
*******
Příspěvky: 22823
Registrován: 12 dub 2005, 20:04
Bydliště: Slaný

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Hardcam »

Tak ta cena je opravdu husta...a to delal nekdo z clubu nebo jsi tomu cloveku dal odkaz na club? Pokud to auto mas rad tak, jak rikas, davej ho tomu, kdo tohle um a ma nejaky reference. Tohle nemohl delat automechanik, autoklempir a ani lakyrnik, to delal student prvniho rocniku zemedelky...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
shotik
****
Příspěvky: 1002
Registrován: 24 čer 2006, 13:42
Bydliště: Praha 9 Kbely
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od shotik »

:o))))))
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Uživatelský avatar
Yurii
Moderátor
Příspěvky: 3430
Registrován: 08 říj 2006, 09:41
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Yurii »

Jasne hele nikoho omlouvat nechci, nicmene na tech fotkach toho moc nevidim, blatniky se lesknou jako psi kulky a sou plný odlesků silnice nebo co to je. Takže ačkoli to na některejch fotkách nevypadá zrovna profesionálně udělaný, tak to přes odlesky může vypadat ještě hůř než to je... jak to nafotit správně, to ti neporadím ale kdo to neuvidí na vlastní oči, nemůže to podle mne posoudit a už vůbec ne z těchhle fotek. Můj názor... já zatím se servisem problém nemám a nebojím se tam Skupáče dávat. (klepy klep na dřevo) :-k
Nechci se s nikým přít, takže v tomhle tématu končím a už odpovídat nebudu. :|
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Uživatelský avatar
Hujer
*****
Příspěvky: 1812
Registrován: 09 říj 2006, 21:39
Bydliště: Praha

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Hujer »

Tak ja se Blecku nemusim schovavat a obhajovat anonymne.
Ted vam popisu jak se cela anabaze od lonskeho listopadu ma.
Bleck me kontaktoval a chtel opravit ohnile zadni lemy.Po schlednuti stavu jsem navrhl opravu koupe nove plechariny boku a podbehu a při zjisteny ceny to Bleck zavrhl.Ze tolik penez nemá,ze studuje atd.Tak po další konzultaci co by se dalo stim delat jsem navrhl,ze se narusenej lak obrousi dolu a derava mista(která po odstraneni nebyla mala) se vyspravi novym plechem.Upozornil jsem ho na to ze je to reseni které není 100% a ze se muze stat ze to za nejaky cas muze nekde jinde na puvodnim plechu vylest na povrch.Stimto zpusobem souhlasil!Po oprave(rikejte si tomu jak chcete) si auto prohledl a prevzal bez jakekoliv namitky.Pri predani bylo dohodnuto ze u auta opravovana mista (boky) necha ihned osetrit zevnitr pripravkem na dutiny coz do TÉTO DOBY NEUCINIL!Po cca 14 dnech se me ozval ze ma na me reklamaci,ze mu ten novy plech na prave strane hnije a ze levy bok jsme mu spatne nalakovali.Rekl jsem at prijede ze se na to podivam.Po prijezdu jsem zjistil ze ten udajny rez na pravem boku je smitko v laku které jsme bezplatne odstranili a prelestili a lak byl neporuseny.Na leve strane však bylo místo u narazniku a na narazniku odreno zdrejme od spatneho parkovani budto samotnym ridicem a nebo nejakym jinym vozem.Toto sem mu odmitl uznat na reklamaci a upozornil jsem ho ze je to potreba olakovat protože je narusen lak.Odmitl ze do toho nebude davat peníze.Nadale si sam zjistil ze ma na pravem prahu a vnitrnim podbehu diru ze jsem tam strcil cepou pest.Poprosil me at to vymazu kytem to se me nelibylo a presto jsem mu vyhovel a prestrikam to bodyckem at to není poznat.To same jsem udelal i na druhé strane kde to nemelo takovy rosah!To vse na VYMAZLENEM aute které si chtel ja tvrdi, leta nechat a pak ho tady nabyzel k prodeji za 100 000,- a tvrdil jaka je to zachovala kara atd.To jsem byl ja kdo mu rek at to proda a koupi něco jineho ze do toho bude muset nasipat moc penez.Drzel jsem před vama při jeho prodeji hubu,protože me do toho nic nebylo.Nabyzel to vam,na který se ted obraci a stezuje si ze mu to hnije.Tak teda nevim kdo je znas mila Ovecko vic UPRIMNEJ!To vse na aute z roku 96 které bylo schnile po roce a pul od koupe na sracku a bylo zrale na kompletni go plechariny na zadni casti vozu a zadnich prahu!No budu pokracovat.V pulce cervna se me ozval akorat když jsem jel s rodinou do italie ze tam ma rez a ze to hnije od prvniho mesice po oprave(to se ozval brzi po pul roce),tak jsem mu řekl at prijede za 10 dni ze budu v praci.Nic se další 2 mesice nedelo az do ted.Kdy me volal když jsem byl na Sumave a ze je v Praze at se na to podivam.Rekl jsem at prijede az budu v praci,nalehal at se na to podiva lakirnik me se to nelibylo protože jsem u toho chtel bejt sam,presto jsem mu řekl jmeno za kym ma jit.Nic vic nic min.Nacez nase Ovecka prisla a zacala tvrdit ze de reklamovat a ze to ma se mnou domluvene ze mu to opravime.Technikovi se to nelibylo protože stim nemel nic spolecneho a řekl mu at prijede v pondeli ze budu v praci.Toto když jsem se dozvedel tak ve me bouchli saze a volal jsem Bleckovi ze nejsem zadnej srac aby se mnou takhle jednal.V pondeli prijel a tvrdil ze hnije ten novy plech coz jsem mu dokazal ze ne,ale ze je to ten starej tak otocil a zacal ze sme to měli vyriznout vic atd.Po cca hodine me bylo naznaceno jak jsem se na tom nakapsoval,coz se sam sobe divim ze jsem se udrzel a reklmu jen At si de stezovat na hlavni nadrazi.odmitl jsem to na reklamaci uznat a neuznam,protože se vsemy ryzik byl seznamen.Pouceni pro me pro priste NA KAZDEHO SE VYSRAT,JINAK SE TO OBRACI PROTI TOBE.Tod vse.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Uživatelský avatar
myšák 80
***
Příspěvky: 622
Registrován: 29 kvě 2008, 10:39
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od myšák 80 »

to se nám to votáčí, to se nám to votáčí :-k :-k :-k

sem chtěl napsat něco o zaflikování před prodejem a vono.........
Hyundai i30 1,6GDI r.v. 2013
Hyundai Grandeur 3.3 V6 r.v.2007 LPG
Hyundai Sonata NF 2.4i r.v. 2005 LPG prodáno
Hyundai Sonata EF 2.0i r.v. 2003 LPG RIP
Hyundai Accent 1.5 LC 4dv. r.v. 2001 - výměna za skútr :-D RIP
Odpovědět

Zpět na „Pokec“