Jo Vildo kde si sehnal ten znak(chrom)na volant popř. kde to najdu na topic

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jariku, nevim jaký znak máš na mysli .... první jsem udělal po vzoru Zdendy Svobody, lakovou tužkou a byl dost slušnej. Ale pak mýho Accenta navštívili hlodavci a sežrali mi potah Mário Cavallojarik65 píše:No tak to bych si taky nechal líbit sedadla v barvěškoda že to nedávali od začátku
na těch světlejch potazích je vidět i vlas.Ta barva se začala dovážet až na podzim co mě říkal ealer,ale zase na druhou stranu na tvojí barvě není tolik vidět špína.
Jo Vildo kde si sehnal ten znak(chrom)na volant popř. kde to najdu na topicdík
Sakra, to je ten z prahy dovoz z CR? Dlho som po nom pokukaval.... na webe, za celkom peknu sumu, spokojny?janes11 píše:Splnil som si sen, ktorý som mal od autosalónu 2003 v Nitre. Tam som videl Hyundai Accent 1,6GT. Bohužiaľ cena nového bola pre mńa privysoká. Teraz keď jeho cena klesla a videl som ho v ponuke na predaj, neváhal som ani sekundu. Prvé dojmy výborné,je to živé autíčko. A s modrým mám doma peknú sériu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |