A to ešte nevieš, že v tej Š 100 som si robil vzhladom na zle riešené kúrenie počas zimy elektrické vykurovanie čelného skla léta páne 1991. a to fungovalo

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Na Renaultu jsem měl skrytej zámek na klíček, kterým jsem přepínal proud z palivového čerpadla na klakson. Když jsi to neodemkl, tak auto startovalo, ale pumpa nejela a místo toho auto houkalo. Tím jsem vyřešil i akustickou signalizaci že mi někdo krade auto.i30 píše:Ono to stále s tým immobilizérom nie je všetko.Funguje na inverznom princípe.Najdôležitejšie je , že auto má nastavené, že " pri každom naštartovaní skap po určitom čase"Takže ak sa chceš odviesť, určite sa nezabudneš identifikovať.
Nápad s poistkou beriem a použijem ho pri svojej "večernej kázni"
Taky nejsem urážlivý, jen mě prosím piš s měkkým i.KAffee píše:Tak panove jediny co sem chtel vedet a porad sem se nedozvedel je to kam mam pripojit impuls na blikry.Ze mam vedet zaklady elektro to je jasny,ale ja to delam s kamosema co elektrice rozumi jenom nemaji cas se tim zabyvat a v hyundai se tak moc nevyznaji.To ze tu jak rekl byshop bylo spousty VYNIKAJICH schemat tomu se musim smat byly tu uplne obycejny jednoduchy schematka s reltkama a polovodicovejma diodama kterym by se vysmal kde jaky 15ti lety radioamater a proto je nepovazuji za svetoborna.A posledni vec s kterou nesouhlasim je ze vyrobce dalkace s rozblikem posle uplne datailni navod jak to pripojit,to neni vubec pravda posle standartni schema kde bydou nakresleny dva fousi jakoze k blinkrum,takze si nechte svoje narazky a kdyz nevite jak poradit tak MLCTE!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |