ne nejezdímDráček píše:Hmmm, asi to bude blba otazka, ale nejezdis to treba s naplno pustenou klimoskou...pokaymu píše:Tak to ne doprčič co dělám špatně ????

Možná to bude těma salámama co mám místo pneumatik

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
ne nejezdímDráček píše:Hmmm, asi to bude blba otazka, ale nejezdis to treba s naplno pustenou klimoskou...pokaymu píše:Tak to ne doprčič co dělám špatně ????
no jo ale že by to dělalo až tak moc ??? no je to možný...Jirka1 píše:Věřil bych, že to je gumama. I když ten motor je dost silnej, tak jestli si pamatuju, tak tam máš fakt balóny a může to nima být.. U mojí 1.5 je znát i cm gumy na šířku.. I když ten výkon motoru se srovnávat nedá
No jo to je těžký když místo PNEU máš salámy, se Ti nedivím že ti to nejede(salámy jsou mastný=prokluzpokaymu píše:ne nejezdímDráček píše:Hmmm, asi to bude blba otazka, ale nejezdis to treba s naplno pustenou klimoskou...pokaymu píše:Tak to ne doprčič co dělám špatně ????dokonce i okýnka mám vytažený nahoru
ručku taky zataženou nemám
![]()
Možná to bude těma salámama co mám místo pneumatik
To máš pravd uchceš-li se něčeho zbavit pujč toMartasZ píše:Začíná mi bejt Pokaymu líto
.. ale nevim, nevim.. říká se, co nechceš puč
no víš ale oni tomu autí tak strašně slušíKyrglik píše:Tak jsem dělal test.Koupil jsem Písecký tygr-salám za 40kč.Válel jsem ho po asfaltu sem a tam...Fakt se to drobíJá nevím,ale salámy bych si na auto nedal...To spíš bych si ho dal do břicha.Ale nebudu ti ty salámy vymlouvat
no víš ale oni tomu autí tak strašně slušíKyrglik píše:Tak jsem dělal test.Koupil jsem Písecký tygr-salám za 40kč.Válel jsem ho po asfaltu sem a tam...Fakt se to drobíJá nevím,ale salámy bych si na auto nedal...To spíš bych si ho dal do břicha.Ale nebudu ti ty salámy vymlouvat
Já měl na svým Golfovi 225pokaymu píše:no víš ale oni tomu autí tak strašně slušíKyrglik píše:Tak jsem dělal test.Koupil jsem Písecký tygr-salám za 40kč.Válel jsem ho po asfaltu sem a tam...Fakt se to drobíJá nevím,ale salámy bych si na auto nedal...To spíš bych si ho dal do břicha.Ale nebudu ti ty salámy vymlouvat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |