moje auto, auto z inzeratu a ja sme na 3och roznych miestach a potrebujem to zriesit na dialku.
 moje auto, auto z inzeratu a ja sme na 3och roznych miestach a potrebujem to zriesit na dialku.Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři

moje auto, auto z inzeratu a ja sme na 3och roznych miestach a potrebujem to zriesit na dialku.
 moje auto, auto z inzeratu a ja sme na 3och roznych miestach a potrebujem to zriesit na dialku. Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996  R.I.P.
 R.I.P.
 v té době jinou 1.5 nedělal takže ty motory jsou identické a používaly se i ve scoupe
 v té době jinou 1.5 nedělal takže ty motory jsou identické a používaly se i ve scoupe Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 R.I.P.
 ty tam máš motor z mitsubishi? s tím se legálně nedá projít technickou, i když ty motory jsou naprosto stejné, ale hyundai u nich používal jiné označení a to se na STK kontroluje, motor 1.5 od
 ty tam máš motor z mitsubishi? s tím se legálně nedá projít technickou, i když ty motory jsou naprosto stejné, ale hyundai u nich používal jiné označení a to se na STK kontroluje, motor 1.5 od   má označení G4DJ a měl by pasovat ještě z hyundai Exel, scoupe do 7. 1991
 má označení G4DJ a měl by pasovat ještě z hyundai Exel, scoupe do 7. 1991 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 R.I.P.

v TP se výrobní číslo motoru nepíše to máš pravdu, ale píše se tam kód motoru
 v TP se výrobní číslo motoru nepíše to máš pravdu, ale píše se tam kód motoru Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 R.I.P.

no tak trosku v tom mam zmatek
 no tak trosku v tom mam zmatek  je mozne ze to preslo cez STK po znamosti
 je mozne ze to preslo cez STK po znamosti 
 je možné že u vás to je jinak
 je možné že u vás to je jinak 
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 R.I.P.

pohoda... ako by sa dalo zistit na 99% ktory motor by mi tam sedel? iba cez tie VIN cisla ze...
 pohoda... ako by sa dalo zistit na 99% ktory motor by mi tam sedel? iba cez tie VIN cisla ze... jinak na 100% to zjistíš když se podíváš do velkého TP tak z druhé strany v kolonce číslo 5(typ) bys měl mít G4DJ, ale psals že to druhé auto je bez papírů tudíž to podle toho nezjistíš a tak máš jen dvě možnosti: 1. vlézt pod motor a najít na něm ten kód nebo za 2. podívat se na ten VIN, podle mě je možnost číslo 2 pohodlnější
 jinak na 100% to zjistíš když se podíváš do velkého TP tak z druhé strany v kolonce číslo 5(typ) bys měl mít G4DJ, ale psals že to druhé auto je bez papírů tudíž to podle toho nezjistíš a tak máš jen dvě možnosti: 1. vlézt pod motor a najít na něm ten kód nebo za 2. podívat se na ten VIN, podle mě je možnost číslo 2 pohodlnější 
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 R.I.P.
No uz mam v tom jasno, asiLimitz píše:no mě se už čeština a slovenština plete a kolikrát si uvědomím až za nějakou dobu že si píšu se slovákem a že mu radím něco co u nich může být jinakjinak na 100% to zjistíš když se podíváš do velkého TP tak z druhé strany v kolonce číslo 5(typ) bys měl mít G4DJ, ale psals že to druhé auto je bez papírů tudíž to podle toho nezjistíš a tak máš jen dvě možnosti: 1. vlézt pod motor a najít na něm ten kód nebo za 2. podívat se na ten VIN, podle mě je možnost číslo 2 pohodlnější
 druha vec ze mi to uplne nepomohlo... asi to takto nebudem vediet doriesit. budem musiet zavolat chlapovi co predava tu bez papierov nech mi nadiktuje Vin karoserie... to by malo byt niekde viditelne sa mi zda
 druha vec ze mi to uplne nepomohlo... asi to takto nebudem vediet doriesit. budem musiet zavolat chlapovi co predava tu bez papierov nech mi nadiktuje Vin karoserie... to by malo byt niekde viditelne sa mi zda kdybys chtěl STK tak se ozvy
 kdybys chtěl STK tak se ozvy 
ceske STK?pepan píše:kdybys chtěl STK tak se ozvy
 to asi zatial nebudem potrebovat
 to asi zatial nebudem potrebovat 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |