Dnes som stále v rade áut a čakala na zaradenie sa na hlavnú cestu, za mnou boli ďalšie autá. Spoza mojej hlasnejšie pustenej hudby v aute som počula, že ten za mnou je z toho už dosť nerozvózny a stále vytáča motor...nesledovala som ho a zrazu spoza mňa vyštartoval a nevybral to, so mnou zaheglalo a stihla som si iba všimnúť, že to bola čierna honda limuzína (accord alebo civic), ev.č.: ZA a viac som nestihla, ten hajzel ušiel. . Som z toho dnes dosť smutná a neviem, či to má význam vôbec dať opravovať.
Přílohy
car1.jpg (32.57 KiB) Zobrazeno 5251 x
Hyundai i20, 1.25 comfort, elektric green, ESP - od 28.4.2009, stav = 9010 km
Nastesti se jedna jen o jeden plastovy dil, ale spoluucast pravdepodobne pokryje vetsinu nakladu. Resime to same na nove Corse, ale vinika mame - 4 dny ridicak...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Zavolat jsi je mela kazdopadne, on ujel z mista dopravni nehody. Muze to byt nahoda, ale nekdo si treba RZ pamatoval nebo tam jsou kamery, o kterych nemusis vedet.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Ještě, že nejsi povaha jako já! Já bych za ním vystartoval a při nejbližší příležitosti bych to prase vytáhl z auta a skopal ho do kulata. A bylo by mi úplně jedno, že mě zavřou za ublížení na zdraví.
Nemusi byt priamo zo ZA ale sem tam beham po meste tak sa ti mozem po nom kuknut, nahoda je svina tak ak by si chcela, len skoda ze si to nenahlasila... Predpokladam ze ma odreny naraznik vpravo vpredu ?!
Hyundai Accent `96, 1.5i 12V, 5dv. hatchback Marlborough Red
je mi tě líto, jsou to holt hajzlíci,a dotaz to nemáš pojištěné, a další není to plast jak píše hard , je to plech blatníku , pokud né oprav mě,ale nechal bych to spravit ,možná to třeba po kilometru převrátil na střechu
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km † R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018