Davaju do nejakej vybavy od vyroby xenony??? Lebo chcel by som vediet ci existuju svetlomety na i30 s automatickym naklapanim

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
nie..89majlo96 píše:Kto mi poradiiiiii?![]()
Davaju do nejakej vybavy od vyroby xenony??? Lebo chcel by som vediet ci existuju svetlomety na i30 s automatickym naklapanim
zkus s tím chvíli jezdit než o hned měnit, on ten dekor neni žádný velký terno, výměna bude stát min. 1000Kč , já platil za origo zpětné zrcátko(pouze sklíčko) 1200Kčpetrsu píše:Zdravím, v příštím týdnu se stanu majitelem i30 clasic +. Měl bych dotaz: zjistil jsem, že v tomto modelu není přístrojová deska kovově obložena. Dá se to někde dodělat? Má někdo zkušenost?
Díky
co jsi dělal?já platil za origo zpětné zrcátko(pouze sklíčko) 1200Kč
petrsu píše:Zdravím, v příštím týdnu se stanu majitelem i30 clasic +. Měl bych dotaz: zjistil jsem, že v tomto modelu není přístrojová deska kovově obložena. Dá se to někde dodělat? Má někdo zkušenost?
Díky
večer byla vichřice, ráno přijdu k autu, zrcátko zklopený a sklo pryč, byla tam zaschlá krev ale nikde ani škrábnutí, myslím, že tam muselo narazit nějaký zvíře asi kočka nebo nebo tak něcokowalski1410 píše:co jsi dělal?já platil za origo zpětné zrcátko(pouze sklíčko) 1200Kč
vono to pak lip jede?89majlo96 píše:dnes som si pozeral katalog doplnkov na triciatku a asi uz viem co si nadelim pod stromcek![]()
sportove pedale
kolko stoji tato srandicka?89majlo96 píše:to si ani nevies predstavit ako
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |