V sobotu jsem prezouval cele rodince auta
 V sobotu jsem prezouval cele rodince auta  A to mame: Muj Accent, sestrino Mondeo, brachuv Touran a tatkova Audina
 A to mame: Muj Accent, sestrino Mondeo, brachuv Touran a tatkova Audina  
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
 V sobotu jsem prezouval cele rodince auta
 V sobotu jsem prezouval cele rodince auta  A to mame: Muj Accent, sestrino Mondeo, brachuv Touran a tatkova Audina
 A to mame: Muj Accent, sestrino Mondeo, brachuv Touran a tatkova Audina  
 i30cw 1,6 Style 2010
 i30cw 1,6 Style 2010  Santa Fe 2,2 CRDi 2010
 Santa Fe 2,2 CRDi 2010  Accent 1,4i, 2010 Ford Mondeo 1,6 16V, 1999
 Accent 1,4i, 2010 Ford Mondeo 1,6 16V, 1999 Accent 1,5 GLS, 1997
 Accent 1,5 GLS, 1997  Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002
 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002  Accent 1,5 GLS, 1997
 Accent 1,5 GLS, 1997 ty dva dny na sněhu přežít šlo
 ty dva dny na sněhu přežít šlo 
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996  R.I.P.
 R.I.P.
jako nase lantra..Hardcam píše:Osklivka Betty na poklicich...
 navic jsme nekde schovali poklice, pekny, novy ale kam jsme je dali?
 navic jsme nekde schovali poklice, pekny, novy ale kam jsme je dali?  takze jen orezle plechace, fuj...
 takze jen orezle plechace, fuj...
to bylo žůžo co?? konečně ste viděli sníh a můžete machrovatmatysekul píše:Já taky prezuto.Byl jsem v kalamitě na moravě. Fotky taky zatím nemám

Zatial su neni zimne na aute ale uz cakaju pred autom na plechacoch
 Zatial su neni zimne na aute ale uz cakaju pred autom na plechacoch  

Hardcam píše:Zatim si nemuzu moc stezovat. Sice Barumky jsou trochu vic slyset, ale zrezly plechace jsou skvele vyvazeny, profil 185/65 R15 uplne bajecnej, takze zatim muzu hodnotit pozitivne. Az napadne snih, pak muzu zacit nadavat. Chtel bych se rano probudit a najit u sve postele nove Michelin Alpin A3...
 sice nejsou uplne novy, ale michelinky aplin mam a zatim mi neprislo ze by to byl naky zazrak. shodou okolnosti je ma tata na octavii 1.8T 4x4 a rikal ze s goodyearama se to neda srovnavat...
 sice nejsou uplne novy, ale michelinky aplin mam a zatim mi neprislo ze by to byl naky zazrak. shodou okolnosti je ma tata na octavii 1.8T 4x4 a rikal ze s goodyearama se to neda srovnavat...

Pneu si prezuvam (vymienam) vyhradne sam, ked uz som si zohnal vsetky tie disky
 Pneu si prezuvam (vymienam) vyhradne sam, ked uz som si zohnal vsetky tie disky  Takze v nasej barakovej pivnici
 Takze v nasej barakovej pivnici 

,asi to je na slovensku taky tak
  ,asi to je na slovensku taky tak   taky mám kola ještě v pivnici
  taky mám kola ještě v pivnici  
Ty voe,já ho viděl ještě když jsi nebyl na světěpepan píše:to bylo žůžo co?? konečně ste viděli sníh a můžete machrovatmatysekul píše:Já taky prezuto.Byl jsem v kalamitě na moravě. Fotky taky zatím nemám
 Já se v horách narodil
 Já se v horách narodil 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |