Ahojte tak ako som slubil dam nejaky navod.

niesom moc dobry rozpravac

tak mi prepacte ale snad aspon nieco pomoze.Ako prve som dal dolu tie pliesky ktore drzia svetla pohromade.poviberal ziarovky.Svetla som dal do rury ako som sa tu docital 75 stupnou 10min. hlavne sa nebojte ako ja,skusal skom to po 5min. rozobrat ale jedine co som spravil bolo ze praskalo sklo. lebsie nechat dlhsie ako kratsie.

potom opatrne pomocou noza a sroubovaku som sklo pacil od plastu hlavne pozor na odletujuce ciastocky skla mne sa to stalo asi raz ale nic prijemne... hladal som nejaky kruhovy mat. jedine co vyhovovalo velkosti bol vrsok od sprayu. kupil som SMD pas(najlebsie ktory sa da strihat kazda dioda zvlast.Stal cca 10eur je nalepeny na paske tak som len urezal kusok asi cm z toho vrsku a nalepil okolo vonkajsieho obvodu, tak aby sa aspon trochu okraje prekryvali tie som prilepil pre istotu k sebe Silikonovym sekundakom/da sa bezne kupit/lebo tej paske som moc neveril.z nutra som kruzok z vrska oblepil teflonovou paskou aby sa Kruzok nerostavil. kabliky som pouzil najtensiu dvojlinku aku som nasiel najlebsie ciernu a tahal ju vrchom po tou paskou aby ich nebolo vidno. hotovy kruzok som prilepi tym sekundakom kabliky pripojil na parkovacku. Svetla zlepil sedim silikokonom aby nebol vidiet rozdiel v lepidle a nechal vyschnut ...
keby ste mali nejake problemi alebo otazky staci napisat SZ na nete som skoro kazdy den a rad pomozen