Prva servisna bola v cene zhruba 5500 SKK, asi 6ukonov, druha bola cca 9500 SKK a asi 9 ukonov.
Mohol som si to odfotit mobilom, ale ani ma to nejak nenapadlo zial

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
nerozumiem co si si mohol odfotit.. pred garankou mas dostat zakazkovy lsit, ktory obsahuje vsetky ukony ( a je ich tam teda poriadne viac nez 9, cca 25-30)... ta cena je peklo (celkom serizone)Laxius píše:No ja som bol predvcerom v AutoPalace Bratislava si pozriet ix55ku a popytat sa kedy sa mozem objednat na jazdu an ix35Tak som si vsimol, ze mali na stene cenniky pre jednotlive servisne prehliadky.
Prva servisna bola v cene zhruba 5500 SKK, asi 6ukonov, druha bola cca 9500 SKK a asi 9 ukonov.
Mohol som si to odfotit mobilom, ale ani ma to nejak nenapadlo zialKazdopadne bol som prekvapeny, ze druha prehliadka vychadzala cenovo takmer ako dvojnasobok prvej
Ako som pisal. Nebol som na garancnej prehliadke. Mali vyveseny cennik s hlavnymi ukonmi a pribliznou cenou. Samozrejme, ze tam nebudu pisat kontrolu laku na karoserii a podobne ukony. No a ten cennik som si mohol odfotit mobilom, aby sme aspon priblizne vedeli co sa tam kontroluje/meni a kolko to zrovna v tom servise stoji. Snad som Ti pomohol mexican k porozumeniu.Mexican píše:nerozumiem co si si mohol odfotit.. pred garankou mas dostat zakazkovy lsit, ktory obsahuje vsetky ukony ( a je ich tam teda poriadne viac nez 9, cca 25-30)... ta cena je peklo (celkom serizone)Laxius píše:No ja som bol predvcerom v AutoPalace Bratislava si pozriet ix55ku a popytat sa kedy sa mozem objednat na jazdu an ix35Tak som si vsimol, ze mali na stene cenniky pre jednotlive servisne prehliadky.
Mohol som si to odfotit mobilom, ale ani ma to nejak nenapadlo zialKazdopadne bol som prekvapeny, ze druha prehliadka vychadzala cenovo takmer ako dvojnasobok prvej
ano, to sa mozes dohodnut... ak ale vyrobca predpisuje napr vymenu chladiacej kvapaliny a ty sa dohodnes ze ju menit nechces, toto bude zaznamenane v zakazke (elektronicky pod HW-xxxxxxx) - to umoznuje kontrolu dovozcom a dalsimi autorizovanymi servisami89majlo96 píše:cize ja by som sa so servisom mohol dohodnut aj na tom ze chcem vymenit len olej a filter?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |