Aby som sa vrátil ale k téme, ja mám zas také skusenosti,že držali ako pribité aj na mokrej ceste,ale za 2 sezony bolo po nich

s FULDA DIADEM LINERO, letné smerové gumy,šlo sa s nimi s matizkom na diaľnici v prudkom lejaku 110 ako po suchej ceste

,ale výdrž bola cca 20 000 km,zas čo sa týka hádzavosti mám najhoršie skusenosti so zimákmi MATADOR MP58,to aby človek vyvažval každých 1000 km,naopak na jednoduchosť dezénu a aj cenu nadpriemerne som bol spokojný so SAVA ESKIMO, pri nútenom používaní zimákov aj v letnom období sa statočne chovali GOODYEAR ULTRAGRIP6,v zime na snehu taký slušný priemer,inak čo sa týka jazdných vlastností na snehu,nemám zásadne výhrady voči žiadnym ,čo som používal iba pri BARUMoch a MATADORoch to trasenie sa volantu v ruke,pri jazde po suchej ceste,nad 90 km/h,ako sme to riešili so známymi,môže byť že v ich širokých a hlbokých drážkach radi uviaznu drobne kamienčeky a tie potom majú vplyv na vyváženie pred.kolies.Okrem subjektívne nepríjemneho pocitu,istotne to neprospieva ani ložiskám nábojov kolies.Navyše MP58-ky už pri vyššíchrychlostiach,ktoré nedosahujú a nieže by prevyšovali max. povolenú rychlosť na diaľnici,našepkávajú zvýšenym valivým hlukom ubrať plyn.Momentálne ich zas mám,nakoľko som ich kúpil spolu s autom,ale pri výmene rozhodne budem pozerať po inej značke a dezéne,napr. aj tá SAVA ESKIMO- dobrý pomer a kvality na môj vkus

DACIA Sandero 1,0 SCe Arctica, ex-HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák, 132 000 Km,kupovaný ako fungláč-nedám naň dopustiť,len zub času
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,