ale proti nim svítí nightbreakery skvěle
ale i tak tam asi dám bixenony
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996  R.I.P.
 R.I.P.

Rybář píše:No až ty NightBreakery odejdou, tak tam vrazím zpátky "Tungsráče"
 tungsrace radeji nebudu pokouset
 tungsrace radeji nebudu pokouset
pepan píše:bych se asi posral smíchy vidět gala s xenmámama teda já jo,ale ty v protífce by se asi posraly vzteky
 no ne asi vypadalo by to fakt vtipne.
 no ne asi vypadalo by to fakt vtipne.hele kolik vlastně stojej??pepan píše:mno u těch potkáváček to až zase takovej skok nebyl..u mě spíš zaujali ty dálkový..to je vofuk jak bejkaj mě to serer,páč se mě to bleská vod polopevnostáku a sere mě to
a tungsráče sem ještě neměl
 Tungsráče asi 150 za kus
  Tungsráče asi 150 za kusSamozřejmě že dá. Buď si to nastavíš tim kolečkem na seřízení (0-1-2-3) a nebo přímo na světlometu. Štelování na světlometu je ze strany motoru, je to na křížovej šroubovák. Nejdřív jsem byl na technický, aby mi to seřídily, to jsem viděl asi 3 metry před sebe, tak jsem si s tim pohrál sám. Ze začátku na mě blikali kamioňáci, tak jsem je skopil. Od tý doby vidim krásně do dálky a nikdo na mě nebliká (tak je to asi v poho). Mimochodem, mám taky ty Osramy. Kupoval jsem je už po druhý, takže já na ně nedám. Jinak u nás stojí cca 240,-Rybář píše:Nedá se u Lantry manuálně změnit sklon světlometů? Svítí mi to hrozně nízko
 Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
 Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97  
 už sem potkal pár starších dodávek s xenonamapepan píše:bych se asi posral smíchy vidět gala s xenmámama teda já jo,ale ty v protífce by se asi posraly vzteky
 naštěstí vždycky ve městě takže sem něco málo viděl
 naštěstí vždycky ve městě takže sem něco málo viděl 
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996  R.I.P.
 R.I.P.

Svítěj normálně žlutěpepan píše:a jak svítěj sráče?? bíle-modřé?
Už jsem byl v ATU a tam to seřídili, tak jak to má být. Snažil jsem se mechanika přemluvit, aby mi to přizvednul, ale odmítnul to s tím, že musím být ohleduplný k ostatním. Vysvětloval jsem mu, že tohle auto nemůže nikoho oslňovat a že když mě budou problikávat, tak si to hodím níž-bohužel marněales.ck píše:Samozřejmě že dá. Buď si to nastavíš tim kolečkem na seřízení (0-1-2-3) a nebo přímo na světlometu. Štelování na světlometu je ze strany motoru, je to na křížovej šroubovák. Nejdřív jsem byl na technický, aby mi to seřídily, to jsem viděl asi 3 metry před sebe, tak jsem si s tim pohrál sám. Ze začátku na mě blikali kamioňáci, tak jsem je skopil. Od tý doby vidim krásně do dálky a nikdo na mě nebliká (tak je to asi v poho). Mimochodem, mám taky ty Osramy. Kupoval jsem je už po druhý, takže já na ně nedám. Jinak u nás stojí cca 240,-Rybář píše:Nedá se u Lantry manuálně změnit sklon světlometů? Svítí mi to hrozně nízko
 Ale svítí to teď daleko lépe, to nemůžu říct, asi jsem to měl úplně rozladěný
  Ale svítí to teď daleko lépe, to nemůžu říct, asi jsem to měl úplně rozladěnýno a nerikal jsem to?? to bylo kecu kdyz jsem se ozval.. chvala bohu, za toho mechanika ze byl rozumnej.Rybář píše:Už jsem byl v ATU a tam to seřídili, tak jak to má být. Snažil jsem se mechanika přemluvit, aby mi to přizvednul, ale odmítnul to s tím, že musím být ohleduplný k ostatním. Vysvětloval jsem mu, že tohle auto nemůže nikoho oslňovat a že když mě budou problikávat, tak si to hodím níž-bohužel marněales.ck píše:Samozřejmě že dá. Buď si to nastavíš tim kolečkem na seřízení (0-1-2-3) a nebo přímo na světlometu. Štelování na světlometu je ze strany motoru, je to na křížovej šroubovák. Nejdřív jsem byl na technický, aby mi to seřídily, to jsem viděl asi 3 metry před sebe, tak jsem si s tim pohrál sám. Ze začátku na mě blikali kamioňáci, tak jsem je skopil. Od tý doby vidim krásně do dálky a nikdo na mě nebliká (tak je to asi v poho). Mimochodem, mám taky ty Osramy. Kupoval jsem je už po druhý, takže já na ně nedám. Jinak u nás stojí cca 240,-Rybář píše:Nedá se u Lantry manuálně změnit sklon světlometů? Svítí mi to hrozně nízkoAle svítí to teď daleko lépe, to nemůžu říct, asi jsem to měl úplně rozladěný
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |