Dnešní setkání (5.12.2009) v Děhylově - rozsvěcování vánočního stromu. Selshig (v kšiltovce) s Tadeášem a já s Emmičkou. Drahé polovičky jsou mimo záběr.

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
No, oni ho ještě nerožli, asi až hodinu potom, co jsme se fotil. A trhač patří Selshigovi.jarik65 píše:Sakra Davide vy se tam tváříte jako kdyby vám ten stromek zhasli![]()
![]()
Hele čí je to trhač-obranář na tý druhý fotce
Malá by ještě tak dlouhou cestu nevydržela, jen, co trochu povyroste, už k vám letímtatulda píše:Já čekám na jeden sraz také-někdo se prý staví a stále nic-že Davide
David PLEVA píše:Malá by ještě tak dlouhou cestu nevydržela, jen, co trochu povyroste, už k vám letímtatulda píše:Já čekám na jeden sraz také-někdo se prý staví a stále nic-že Davide![]()
PS: Budu to totiž brát přes Lichkov a zpátky přes Šlapanice![]()
![]()
pozdravy vyřízeny..se ptali jak vy??...matysekul píše:Hezky PepanPozdravuj maminu,nebo radši vobě
Safra,jak tak počítám-Pepane není to důsledek tvého "řádění" na srazu v Třeboni v červnupepan píše: jasná věc...u nás se to chystáí nejspíš březen -duben![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |