Blechy jsem snad ještě neměl,ale třeba už mi honily včely,komáří si na mě smlsly...Nemám rád tu havěť.Když to zabiješ,ani to nemůžeš vítězně sníst

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
To máš pravdu toho bych se ani já nenajedl, ale lepší než OTO(občan trvale opálen= cikán) tomu dáš ránu a máš jich kolem sebe 1 000 000, to s těma komárama je to 100x lepší toho zabiješ a je po prdeli!!!Kyrglik píše:4:Jouda
Blechy jsem snad ještě neměl,ale třeba už mi honily včely,komáří si na mě smlsly...Nemám rád tu havěť.Když to zabiješ,ani to nemůžeš vítězně sníst
Pak máš ale taky na výběr.Buď hodně rychle utíkat,nebo si nechat rozbít kušnu,nebo to ukecat...Záleží na toběJouda píše:To máš pravdu toho bych se ani já nenajedl, ale lepší než OTO(občan trvale opálen= cikán) tomu dáš ránu a máš jich kolem sebe 1 000 000, to s těma komárama je to 100x lepší toho zabiješ a je po prdeli!!!Kyrglik píše:4:Jouda
Jo jo,já když mám náladu jsem tak ukecanej...Asi bych byl dobrej obchodník.Přijdeš se podívat do krámu,nechceš kupovat,jen dívat.Já ti tak krásně všechno vysvětlim,vychválim že půjdeš domů a prázdnou peněženkouzaludnikrs píše:Kyrglik : Vazne![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |