Vyhodit všechny CD (stejně na nich mám jen MP3), a nechat si jen malé SD kartičky

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Taky by se mi líbilo. V autě už poslouchám jenom rádio a nebo v něm mám píchlou kartu s hudbou ve formátu ogg. CD v autě už nevozim asi čtyři roky a ani vozit nebudu.Tringi píše:Wow, ten Blaupunkt Brisbane SD48 se mi ale nějak zalíbil. Luxusní jednoduchý design.
Vyhodit všechny CD (stejně na nich mám jen MP3), a nechat si jen malé SD kartičky
 Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
 Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97  
  ale to druhe vypada lip
 ale to druhe vypada lip  funkce neznam,ale vzhled se mi nelibi,navic bych chtel to bile posviceni tlacitek,ale to asi nesezenu takze pokukuju po cervenem podsviceni...dyyyzajneem se mi libi sony vyklapeci s cervenym podsvicenim a nebo kenwood co mi posilal hard na prvni strance,ale ted jsem zacal koukat po kombinaci stribrne radio s cervenym podsvicenim,ale zadne se mi jeste nelibilo no
  funkce neznam,ale vzhled se mi nelibi,navic bych chtel to bile posviceni tlacitek,ale to asi nesezenu takze pokukuju po cervenem podsviceni...dyyyzajneem se mi libi sony vyklapeci s cervenym podsvicenim a nebo kenwood co mi posilal hard na prvni strance,ale ted jsem zacal koukat po kombinaci stribrne radio s cervenym podsvicenim,ale zadne se mi jeste nelibilo no  chci tam taky to usb hlavne
   chci tam taky to usb hlavne
 jsem puntickar na tohle no...proto kdyztak nahradim bile podsviceni radia stribrnym radie s podsvicenim cervenym a do budiku narvu ledky cervene,ja nevim jak to ´´sladit´´ vse
  jsem puntickar na tohle no...proto kdyztak nahradim bile podsviceni radia stribrnym radie s podsvicenim cervenym a do budiku narvu ledky cervene,ja nevim jak to ´´sladit´´ vse

jen skoda toho usb ze neni
  jen skoda toho usb ze neni  
  ale vec vkusu
  ale vec vkusu o boze to bych nedal...max do dva a kdyz se zadari pod stromek tak mooooznaaa do tri,ale to bych sel do toho Kenwooda asi jak Hard hazel link
  o boze to bych nedal...max do dva a kdyz se zadari pod stromek tak mooooznaaa do tri,ale to bych sel do toho Kenwooda asi jak Hard hazel link| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |