Dík všem
JIRBI
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hardcam píše:185/65 R16 nejsou zrovna idealni na Accenta. Ty mam momentalne na Elantre, ktera ma v TP 195/60 a 185/65 R15. Ty bys mel volit max 195/50, idealne 195/45 nebo 185/55...
sorry za vyraz ale to je ludom ukradnute ze su skoro nove...ludia su hlupy a cakaju ze ked kupuju uz jazdene gumy aj ked len trosku tak bude cena strasne nizka....hovorim z vlastnej skusenosti...ja som tiz tak hladalj.kucis píše:Jenom gumy...Sou prakticky nový...
Hardcam píše:Ano, logicky chci jako kupujici koupit za co nejmin. Sam prodavam za velmi pekny ceny, nez aby mi to doma hnilo a stejne jsem to prodalo za malo. Pojem velmi malo jezdene je pro kazdeho trochu jiny. Videl jsem gumy - pan psal, ze jezdene jednu sezonu - jenze pan najel za sezonu 50000tkm a gumy na odpis. Na Getzovi mame gumy, ktery za rok ani neztratily "chlupy" a najely nejakych 10tkm.
Pojem velmi malo jezdene je u me u letnich od 7mm, na zimnich od 8mm...
koukám že ste drochu odbočili od témy...ja ti poviem asi tak že mám tiež accent 1996 a dal som tam 15ky 195/50.. problém je že sa mi deru o lemi preto ich idem prerábať...záleží ale nie na gume ale na tom aký elektrón kúpiš...teda skorej o ET číslo elektrónu.j.kucis píše:Zdravím. Zdědil sem sem Accenta rv.97 1.5(73kW) 4dvéř. a s ním i 5 let jeté 13ky Barumky na plecháčích. Protože máma si hodila na novýho Ceeda 17" hliníky, tak nám ve sklepě zbyly pneu 185/65 R15. Daly by se tyto pneu při obutí na nějaká slušná kola a bez úprav blatníků
použít i na mého Accenta???
Dík všem
JIRBI
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |