jedna chuťovečka:
Po kúpeli hodí spiatočku, potrasie zadkom,najde vhodnú polohu, postaví sa "na veveričku" a prednými labkami si rýchlymi pohybmi robí hygienu papulky a fúzikov. Celá rodina to sledujeme, a je to lepšie ako ANIMEL PLANET

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři

holt musíš dojetalarm píše:pepan:
mám problem
Chcel som sa všetkými tvojimi ovečkami zoznámiť, ale dostanem sa len do polovice...potom zaspím

:D:D vek 22. prsa 3,bricho 3,prdel 5tka.Nejeta,nic neumí,protivná,mela zlomeninu nosu tak je ted po faceliftu
:D:D vek 22. prsa 3,bricho 3,prdel 5tka.Nejeta,nic neumí,protivná,mela zlomeninu nosu tak je ted po faceliftu  

Na co mlíko,na klobásy stačí ne?pepan píše:

šmarjá.....a má nějaký mlíko?:?:?
 :D:D
:D:D :D:D
:D:D :D:D

:D:D ono se vzteklino delohy ju nikdo nechce
:D:D ono se vzteklino delohy ju nikdo nechce  :D:D
alarm píše:Chirsie:
jedna chuťovečka:
Po kúpeli hodí spiatočku, potrasie zadkom,najde vhodnú polohu, postaví sa "na veveričku" a prednými labkami si rýchlymi pohybmi robí hygienu papulky a fúzikov. Celá rodina to sledujeme, a je to lepšie ako ANIMEL PLANET
 ja som teraz bola pracovne v ziline a v obchodiku tam mame skrecky a zajaca, morcatka tam momentalne nemame, ale aj tak, ja z tych hlodavcov proste nemozem
  ja som teraz bola pracovne v ziline a v obchodiku tam mame skrecky a zajaca, morcatka tam momentalne nemame, ale aj tak, ja z tych hlodavcov proste nemozem  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |