a škodovečka asi na popatnáctý

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Ale to všechno jen nějakých 10 kilometrů, pak se to ohřálo a pohoda
 Ale to všechno jen nějakých 10 kilometrů, pak se to ohřálo a pohoda 
 Chvilku jsem tam seděl a poslouchal to vtipné CCC CCC CCC... pak jsem ale šlápnul na plyn a chytil se i ten čtvrtý. Od té doby se to ale znova nestalo.
 Chvilku jsem tam seděl a poslouchal to vtipné CCC CCC CCC... pak jsem ale šlápnul na plyn a chytil se i ten čtvrtý. Od té doby se to ale znova nestalo.

a venku opoledne nebo k večeru šlo startovat bez problémů na poprvé, jen byl a je můj
 a venku opoledne nebo k večeru šlo startovat bez problémů na poprvé, jen byl a je můj   i20 tak trochu stuhlý,než se zahřeje(k prohřátí to je ovšem daleko),kdo ale v těch mrazech není stuhlý,pokud neleží v dobře vytopeném obýváčku při skleničce , no ale může taky vytuhnou po lahvince
  i20 tak trochu stuhlý,než se zahřeje(k prohřátí to je ovšem daleko),kdo ale v těch mrazech není stuhlý,pokud neleží v dobře vytopeném obýváčku při skleničce , no ale může taky vytuhnou po lahvince  

nechat ho parkrat se prevalit aby se namazal a pomalu a opatrne vyjet..
 nechat ho parkrat se prevalit aby se namazal a pomalu a opatrne vyjet.. vždy naskočí na první otočení.
  vždy naskočí na první otočení. 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |