sice jsem měl obavu  ale krom té studené prdele od sedadla a ztuhlého řazení jsem nepoznal rozdíl
  sice jsem měl obavu  ale krom té studené prdele od sedadla a ztuhlého řazení jsem nepoznal rozdíl 
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
+ Hardcam:black_sheep píše:to taky prej neni dobry ohrivat auto na volnobeh..nechat ho parkrat se prevalit aby se namazal a pomalu a opatrne vyjet..

Jsi si jisty? Vzdy jsem mel za to, ze to autu prave skodi...Seemann píše:+ Hardcam:black_sheep píše:to taky prej neni dobry ohrivat auto na volnobeh..nechat ho parkrat se prevalit aby se namazal a pomalu a opatrne vyjet..
To je jen kec kvůli ekologii, protože na volnoběh se ze studeného motoru uvolní mnohem víc škodlivin. Ať se zeptáte jakéhokoli motoráře, řekne vám jediné- "to je to nejlepší co je možné pro motor udělat"

Safra,safra,to jsou věci.Hardcam píše:nemyslel jsem nutne stani ....., ja se studenym.. nikde nepostavam, spis steplym. ........ a v teplicku budu stat dal
 Harde vrať se k tématu o autech.
 Harde vrať se k tématu o autech. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |