Seti@Home
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Seti@Home
Pomáháte někdo tomuto projektu ???

Hyundai Getz 1,3/63kw cvvt Elegance 5HB Tundra Green
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)

- Reklama
Jednak jsem do teď nevěděl o co jde a za druhé, když už to vím, tak
http://www.iabc.cz/scripts/detail.php?id=8166

http://www.iabc.cz/scripts/detail.php?id=8166

No, sem možná pro někoho zpátečník či nevzdělanec, zcela určitě laik, ale nechápu, jak někdo může využít můj procesor po síti!?  Možná kdyby mě nějakej hacker šmejdil v pičítači, bacilonosič sázel viry ale vědecky propočítávat části spektra u mě v PC....
  Možná kdyby mě nějakej hacker šmejdil v pičítači, bacilonosič sázel viry ale vědecky propočítávat části spektra u mě v PC....  Institut nemající na svůj PC??? K tomu sem nedůvěřivej
 Institut nemající na svůj PC??? K tomu sem nedůvěřivej   a nechám si svůj procesor pro sebe, Joudu a dceru....
  a nechám si svůj procesor pro sebe, Joudu a dceru.... 

Možná kdyby mě nějakej hacker šmejdil v pičítači, bacilonosič sázel viry ale vědecky propočítávat části spektra u mě v PC....
  Možná kdyby mě nějakej hacker šmejdil v pičítači, bacilonosič sázel viry ale vědecky propočítávat části spektra u mě v PC....  Institut nemající na svůj PC??? K tomu sem nedůvěřivej
 Institut nemající na svůj PC??? K tomu sem nedůvěřivej   a nechám si svůj procesor pro sebe, Joudu a dceru....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........

Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
- 
				Zdeněk LKN
- *
Plně souhlasím s Hanzem, proč by mi měl dělat nějaký hacker v mým PC inventůru. Domnívám se,že to je celosvětová výzva pro všechny hackery, aby se předvedli.   

Myslím. že už je u nás dost cizinců, tak proč ještě otravovat s "ufónky" a kor teď, před volbama. Oni se náhodou ozvou a Paroubek bude mít novou koalici
 a kor teď, před volbama. Oni se náhodou ozvou a Paroubek bude mít novou koalici  Děkuji nechci a myslím to upřimně.
 Děkuji nechci a myslím to upřimně.  

Dokážu žít i bez této radostné spolupráce

Myslím. že už je u nás dost cizinců, tak proč ještě otravovat s "ufónky"
 a kor teď, před volbama. Oni se náhodou ozvou a Paroubek bude mít novou koalici
 a kor teď, před volbama. Oni se náhodou ozvou a Paroubek bude mít novou koalici  Děkuji nechci a myslím to upřimně.
 Děkuji nechci a myslím to upřimně.  
 Dokážu žít i bez této radostné spolupráce

LANTRA 1.8/G4GM GLS; ročník 1997

- 
				black_sheep
tak je to zajimavej napad vyuzit veskerou tu vypocetni silu procesoru v domacnostech, trebas i pro lekarsky ucely.. ale ja vykon svyho PC vyuzivam na max takze bohuzel nemam moc co nabidnout..Hanz píše:No, sem možná pro někoho zpátečník či nevzdělanec, zcela určitě laik, ale nechápu, jak někdo může využít můj procesor po síti!?Možná kdyby mě nějakej hacker šmejdil v pičítači, bacilonosič sázel viry ale vědecky propočítávat části spektra u mě v PC....
Institut nemající na svůj PC??? K tomu sem nedůvěřivej

Chlapi, nebudte burani  Jediny, co si stahujete ze site, je nejakej soubor, na zaklade nehoz procesor pak neco pocita a odesle. Tohle je od hackingu opravdu hodne daleko. Neni to zadnej trojskej kun, neotviraji se zadne porty pro utok atd.
 Jediny, co si stahujete ze site, je nejakej soubor, na zaklade nehoz procesor pak neco pocita a odesle. Tohle je od hackingu opravdu hodne daleko. Neni to zadnej trojskej kun, neotviraji se zadne porty pro utok atd.
Pokud by prohledavani vesmiru na nejakem superpocitaci trvalo 100 milionu let a s pomoci treba 10 milionu domacnosti jen 100 let, tak se to urcite vyplati zkusit!

Jediny, co si stahujete ze site, je nejakej soubor, na zaklade nehoz procesor pak neco pocita a odesle. Tohle je od hackingu opravdu hodne daleko. Neni to zadnej trojskej kun, neotviraji se zadne porty pro utok atd.
 Jediny, co si stahujete ze site, je nejakej soubor, na zaklade nehoz procesor pak neco pocita a odesle. Tohle je od hackingu opravdu hodne daleko. Neni to zadnej trojskej kun, neotviraji se zadne porty pro utok atd.Pokud by prohledavani vesmiru na nejakem superpocitaci trvalo 100 milionu let a s pomoci treba 10 milionu domacnosti jen 100 let, tak se to urcite vyplati zkusit!
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]

Tenhle projek uz bezi urcite nejakých 8 let a zatím si nikdo nestěžoval. 
Nenutím, chápu, jen jsem se zeptal. Já sedím u počítače s dvoma procesorama a využiju jen tehdyd když dělam nějaklé zložitá grafické návrhy, tak proč je trochu neprohnat ... Ten program kterej to přepočítává je natolik chytrej že sám řídí svoje porcesi v závislosti na opožadavcích uživatele, to znamená že když začnu pracovat tak se utlumí, nebo uplně přeruší.
Nejde jenom o "ufonky" ake taky můžete pomoci v jiném odvětví, nejrozsáhlejší je asi medicína a výzkum látek které by mohli být lidem prospěšné.
Pokud máte zájem podpořit tuto věc, můžeme založit team. Ale opakuju, NENUTÍM, CHÁPU.

Nenutím, chápu, jen jsem se zeptal. Já sedím u počítače s dvoma procesorama a využiju jen tehdyd když dělam nějaklé zložitá grafické návrhy, tak proč je trochu neprohnat ... Ten program kterej to přepočítává je natolik chytrej že sám řídí svoje porcesi v závislosti na opožadavcích uživatele, to znamená že když začnu pracovat tak se utlumí, nebo uplně přeruší.
Nejde jenom o "ufonky" ake taky můžete pomoci v jiném odvětví, nejrozsáhlejší je asi medicína a výzkum látek které by mohli být lidem prospěšné.
Pokud máte zájem podpořit tuto věc, můžeme založit team. Ale opakuju, NENUTÍM, CHÁPU.

Jseš v nějakém teamu ... jestli ne tak já mám svůj nebo můžeme založit hyundaiáckej ... můj je CZ_MRAK nick xmrakMr.Scully píše:Chlapi, nebudte buraniJediny, co si stahujete ze site, je nejakej soubor, na zaklade nehoz procesor pak neco pocita a odesle. Tohle je od hackingu opravdu hodne daleko. Neni to zadnej trojskej kun, neotviraji se zadne porty pro utok atd.
Pokud by prohledavani vesmiru na nejakem superpocitaci trvalo 100 milionu let a s pomoci treba 10 milionu domacnosti jen 100 let, tak se to urcite vyplati zkusit!

V teamu nejsem, bezi mi to teprve asi tejden. Jestli nejakej zalozis a jestli prijdu na to, jak se pripojit, tak se pripojimxmrak píše:Jseš v nějakém teamu ... jestli ne tak já mám svůj nebo můžeme založit hyundaiáckej ... můj je CZ_MRAK nick xmrakMr.Scully píše:Chlapi, nebudte buraniJediny, co si stahujete ze site, je nejakej soubor, na zaklade nehoz procesor pak neco pocita a odesle. Tohle je od hackingu opravdu hodne daleko. Neni to zadnej trojskej kun, neotviraji se zadne porty pro utok atd.
 Mam jen 1 procesor, ale tu 1-2 hodky denne stejne cumim na TV a PC muze makat
 Mam jen 1 procesor, ale tu 1-2 hodky denne stejne cumim na TV a PC muze makat 
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]

Pokud se ti to povedlo a jsi Martin S. tak ok ...
jinak :
http://setiathome.berkeley.edu/team_dis ... mid=126108

jinak :
http://setiathome.berkeley.edu/team_dis ... mid=126108

Ten credit to počítá nějak zajímavě ... Asi dostáváš lepší zakázky ...Mr.Scully píše:Jj, jsem tam a koukam, ze uz jsem te i predehnal v aktivite a to mi to bezi teprve asi tri dnyxmrak píše:Pokud se ti to povedlo a jsi Martin S. tak ok ...