Cena Matrix
Moderátor: Moderátoři
Re: Cena Matrix
Psal jsem to nepřesně, nemám leasing, ale úvěr (auto je moje od podpisu), bonus se vztahoval i na tuto variantu. Díky kamošovi pojišťovákovi, jsem si u nich vytrucoval takovou pojistku, že tomu ani sám prodejce nevěřil: při 5%spoluúčasti, platím ročně cca 10tis hav+zák. Což je skoro poloviční cena, než na co bych dosáhl, kdybych si to financování sjednával mimo hyundai , takže za těch 5 let na těch pojistkách ušetřím nějakých 45tis., a potom zase to splácení vypadá úplně jinak, i když pořád je to navýšení na můj vkus velké, ale prostě když jsem chtěl nové auto a kešovka na celou částku nebyla 

Matrix Premium 1,6, 2/2008
- Reklama
Tak to já se musím taky pochlubit. Já mám pojistku hav při 5 % účasti + pov, limit plnění 60 000 000, pojištění všech skel a pojištění asistenčních služeb za 9012,- Kč ročně. Takže platím měsíčně 751 Kč. Samozřejmě, že na to mělo vliv bonusové zvýhodnění, které už mám na 50 % a osobní pojišťovák. Takže jsem velmi spokojen. Jinak jsem chtěl taky využít profinancování přeš úvěr od ČSOB lízingu ( jen 100000 ) avšak to co jsem zažil mi vzalo dech. Tak jsem se naštval a vzal jsem si úvěr na cokoli od osobního bankéře ČSOB a vyšlo mě to tak, že při stejných splátkách jsem dostal o 5.000 více. A velký techničák mi zůstal pěkně doma. 

NEW; MATRIX; 1.5 CRDi VGT 81 kW; r.v. 2009.
OLD; VW POLO;1.9 TDI 81 kW; r.v. 1999.
OLD; VW POLO;1.9 TDI 81 kW; r.v. 1999.

18 000 a to bylo ještě před tím krizovým humbukem s oškrabováním cen ,a nelituju to bych ještě dneska kvůli pár kačkám lítal v tráboši mém milovaném prvním autíčku (1979) a pár jsem jich už vystřídal....

Ještě k těm pojistkám, když jsem zjišťoval v té době ty ceny, tak jsem byl celkem v šoku, protože naposledy, když jsem zjišťoval možnosti havarijky na ojetého renaulta 19, tak se nabídky pohybovaly kolem 11-13tis./rok při 10% spoluúčasti!
Jinak se musím přidat k těm otevřenům ústům
nad cenou accentu v plné palbě za 229tis. Osobně sedany nemusím, ale když to srovnám s holou malinkou fábií, tak bych raději taky volil H-áčko...
Jinak se musím přidat k těm otevřenům ústům

Matrix Premium 1,6, 2/2008