a občas něco poadá a zůstane to na silnici a ani sůl nepomůže..jestli pojedeš

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Už dávno jsme pochopili, že nejvýhodnější jsou rovné - jiné už ani nestavíme89majlo96 píše:ty kokso u vas su len rovne dialnice ?to tam mozte aj 600 km/h lietat
petrzalka je protivojnove bludiskoalarm píše:Už to prešlo, ale doobeda veľa nechýbalo a išiel by som držať okná![]()
Peržalka má jednu vlastnosť, že tu fúka aj vtedy, keď je inde bezvetrie. (Výnimku tvorí jediný deň , keď som pred mnohými rokmi z deťmi išiel púšťať šarkana- nabehal som sa ako sprostý
Já se včera, při jedné cestě, zavěsil patnáct délek za jakousi Audinu a kus jsme si to v tom sněžení v klidu křižovali sedmdesátkou, no po chvíli klasika, metr za prdelí nadržený Citroen, tak ho sleduju ostřížím zrakem v zrcátku... a sledoval jsem ho, já blbec, tak dlouho, až jsem úplně přehlédl zatáčku, kterou jsem vypochodoval do protisměru a skoro ven ze silniceHardcam píše:Ano, takovych jsem dnes potkal dost. Ale nebyli to lide v novych BMW, ale ve shnilich Feliciich podobnych vracich. Nekteri movitejsi m zase nemile prekvapili tim, ze na 90tce jeli 50 a v zatackach je pak predjizdeli ti prvni zmineni. Ja za celych 280km mimo dalnici predjel 4 auta.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |