Zatial toho moc nemam lebo sa tomu venujem asi pol roka ale uz sa mi celkom zacina darit a ovocie som vymenil za ludi

Neni to este profi ale zacina sa to podobat na kerky.Tak cakam na vasu kritiku

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
pockej pockej ja v base byl a kerku nemam ani nechcuHardcam píše:Zena ma malyho lva na rameni, kdyz potkam nejakyho tetovany okurku, tak se ji ptam, zda to neni jeji kolega z vezenija to beru uz jako pozu, kolem me to ma snad kazdej uz jen z principu. Podobne jako piercing, ale ten se zda byt na ustupu.
Videl jsem jen jednom originalni a docela libivy tetovani, ma ho kamarad a je to carkovy kod za krkem. Bohuzel mu to nestaci a bude pridelavat...
někdo nosí řetízky, prstýnky atd, někdo zase tohle. Prostě imageHardcam píše:K cemu je to dobre, chlapci?
nežiju budoucností, ale přítomností...Ferdish píše:skús si predstaviť ako to bude vyzerať keď budeš mať 60
"O zemi, kde zítra již znamená včera." možná někteří pamatují, také jsem se jeden rok aktivně účastnil, ale pohořel jsem hned v prvním koleales.ck píše: nežiju budoucností, ale přítomností...
1. to je co ja nechapu, ze nekdo dela neco kvuli "image"...ales.ck píše:někdo nosí řetízky, prstýnky atd, někdo zase tohle. Prostě imageHardcam píše:K cemu je to dobre, chlapci?nežiju budoucností, ale přítomností...Ferdish píše:skús si predstaviť ako to bude vyzerať keď budeš mať 60
naprosty souhlasHardcam píše:Zena ma malyho lva na rameni, kdyz potkam nejakyho tetovany okurku, tak se ji ptam, zda to neni jeji kolega z vezenija to beru uz jako pozu, kolem me to ma snad kazdej uz jen z principu. Podobne jako piercing, ale ten se zda byt na ustupu.
Videl jsem jen jednom originalni a docela libivy tetovani, ma ho kamarad a je to carkovy kod za krkem. Bohuzel mu to nestaci a bude pridelavat...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |