Jinak ten přední nárazník z F2 je dokonalost, to každopádně.

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Ona to tak úplně pravda není. Šířka kola, ráfku ale i rozdíl profilu, myslím tím třeba změna z 15´na 16´při zachování obvodu a šířky kola není pro dynamiku optimální. Motor se s tím více nadře..Petr HC píše:No já nevim, co tam je a neni spočítaný, každopádně já mam sice 17" ale obutý na 205/40/17 takže obvod kola zůstává pořád stejnej. Pokud dodržíš alternativní rozměry pneu tak neni rozdíl jestli tam máš 15", 16" nebo 17"
A čim se prosimtě víc nadře, když je obvod i šířka stejná + stejná (někdy i menší-podle použitejch ráfků) hmotnost ?Jirka píše:Ona to tak úplně pravda není. Šířka kola, ráfku ale i rozdíl profilu, myslím tím třeba změna z 15´na 16´při zachování obvodu a šířky kola není pro dynamiku optimální. Motor se s tím více nadře..Petr HC píše:No já nevim, co tam je a neni spočítaný, každopádně já mam sice 17" ale obutý na 205/40/17 takže obvod kola zůstává pořád stejnej. Pokud dodržíš alternativní rozměry pneu tak neni rozdíl jestli tam máš 15", 16" nebo 17"
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |