Alarm, nechces rozbehnut kseft s DLR na i30?

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Laxius píše:Caute, tak dnes rano mi odisla po 8000km ziarovka na strane vodicaSom kupoval naposledy po radach matysekula Philips NightGuide DL, tak som trosku sklamany tou vydrzou
Najma kvoli tomu, ze sa to stalo takto: Rano som sadol do auta, zasunul klucik, svetla sa jemne rozsvietili (predomnou stalo auto so striebornou metalizou, ciste, tak som videl spravanie sa svetiel na tom aute). Priputal som sa a manualne zhasol svetla. Nastartoval som, naratal som do 3 a zapol svetla. Obe svetla sa zapalili a asi po sekunde to lave zhaslo
13.3. som uz objednany na druhu garancku, tak dufam, ze dovtedy to druhe svetlo vydrzi...
1 - Matysekul,zello, kolko vam drzali philips night guide DL?
2 - Niketo tu spominal Philips extreme ziarovky. Mate skusenosti? Kedze ide leto, rozmyslam ze si tam dam nejake "bielejsie" svetlo.
Dyk je to tak jednoduchý: Jakákoliv žárovka odejde, když už toho má dost. Já jsem měnil jednu H7 po 1/4 roce a druhou až po 2,5 roce na 40 tKm (obě originály z Koreje). Šoupnutý tam teď mám běžné odněkud z užsinepamatujukrámu a prostě makaj. Problém se šaškováním při zapínání vidím takto: Každá žárovka, když je studená, má nízký odpor (vraťme se do školních škamen, tam nám to profesoři opět řeknou), takže ZÁSADNĚ mám světla zapnutá před nastartováním motoru, čili se nažhaví napětím cca 12V a nedostanou takovou proudovou ťafku, jakou by dostaly při zapnutí AŽ PO nastarování, kdy je v síti 14,4V.zello píše:Laxius problem je ze si nepamatam presne kedy som ich montoval ale myslim ze tych 8000 som uz na nich nabehal a zatial svietia.Laxius píše:Caute, tak dnes rano mi odisla po 8000km ziarovka na strane vodicaSom kupoval naposledy po radach matysekula Philips NightGuide DL, tak som trosku sklamany tou vydrzou
Najma kvoli tomu, ze sa to stalo takto: Rano som sadol do auta, zasunul klucik, svetla sa jemne rozsvietili (predomnou stalo auto so striebornou metalizou, ciste, tak som videl spravanie sa svetiel na tom aute). Priputal som sa a manualne zhasol svetla. Nastartoval som, naratal som do 3 a zapol svetla. Obe svetla sa zapalili a asi po sekunde to lave zhaslo
13.3. som uz objednany na druhu garancku, tak dufam, ze dovtedy to druhe svetlo vydrzi...
1 - Matysekul,zello, kolko vam drzali philips night guide DL?
2 - Niketo tu spominal Philips extreme ziarovky. Mate skusenosti? Kedze ide leto, rozmyslam ze si tam dam nejake "bielejsie" svetlo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |