a to ho vyuzivam denne do prace a spat + vylety
maximalna spokojnost!
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Svítí spíše do žluta - takové jasnější (ale bílé to není) světlo než obyč. žárovky. Jinak je od Narvy i verze do modra.ZdeněkSvoboda píše:A svítí do žluta, nebo do bíla.
Na accentovi mám teď původní žárovky, protože ty Osramky mi opět praskly v listopadu a nechci tam dávat lepší žárovky, než si nechám auto přeměřit, ale o víkendu jsem jel s tátovou felckou a ten tam mám ty cool blue a je to rozdíl. Už abych jel na garančku a pak si tam dám lepší.
http://www.autoledky.sk/xenesis/home.html...najnovšie som natrafil na značku XENESIS®. Žiarovky sú z Kanady, a čo je podstatnejšie, že majú doživotnú záruku, tz. ak ti vyhoria (jedna, alebo obe), stačí sa ozvať a hneď ti ich vymenia za nové (samozrejme treba od nich mať krabičku doklad o kúpe/faktúru)...
no praveze sa neviem dopatrat ziadnej informacie o vykone... preto len uvaha, ze ak maju 75W tak je iste, ze sa poskodi svetlomet...Hardcam píše:Kde jsi vycetl tu wattaz? Nemuzu to tam nikde najit. Vic jask 55W bych nedaval, nici to plastove prekryti svetel pri dlouhodobejsim pouzivani.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |