Jaký máte názor na retardéry ve městech?Mě osobně v Praze štve,že když chci zaparkovat před barák,musím absolvovat tři zas**ny

A ještě otázka,nemáte problém se světlou výškou podvozku přes retardér??? (ohledně sport.pružin...)

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Rána hlavou do volantu a od té doby je z tebe retardaalarm píše: Predné kolesá vyleteli do vzduchu, a pri dopade, hlava do volantu. ....
vďaka za úctu k šedinámBorek píše:Rána hlavou do volantu a od té doby je z tebe retardaalarm píše: Predné kolesá vyleteli do vzduchu, a pri dopade, hlava do volantu. .....Alespoň víme,proč se tomu neříká hrb,ale retardér.
to je v pořádku...jen at sou...máš jet pomalu..vot toho sou..kor u přechodu....Piskotkiller píše:Tak tohle by mě nechutně vytočilo s nekontrolovatelným výpadkem slov![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YaYVCeK1LnI
ales.ck píše:já jsem pro, přece jenom je to pro bezpečnost. Co se týká zpomalení, tak jsou vyznačené dopravní značkou (aspoň co jsem viděl já), takže v tom problém nevidim......zpomalim si klíďo na minimum, přejedu a vesele pokračuju v jízdě
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |