O významu těch číslech ti řekli oni samy?
Také jsem uvažoval, že si případně tlumiče vymění sám na své náklady (a určitě bych začal odzadu), ale právě že neexistuje žadný ekvivalent......a teď už ani originál, to je děs

Moderátoři: Martun, Moderátoři
rokolo píše:Tak to je hezký...říkal jsem si, jestli v tom nebude nějaký menší zádrhel. Mechanik mi tvrdil, že když je to v zeleném, tak je vše v pořádku (což je vlastně napsáno i na tom protokolu) a o číslech raději asi nemluvil......až doma jsem se nad nima pozastavil, ale zelené pole bylo pro mne v tu chvíli rozhodující....tak díky za vysvětlení![]()
O významu těch číslech ti řekli oni samy?
Také jsem uvažoval, že si případně tlumiče vymění sám na své náklady (a určitě bych začal odzadu), ale právě že neexistuje žadný ekvivalent......a teď už ani originál, to je děs
ano,kdyz mas novy tlumic tak jak jsem psal melo by to byt na kolech(ty krajni )kolem 20 a to prostredni(mezni hodnota) o 4-6 vyssi takze 24-26,ono zalezi jak je ten tlumic udelany,muze treba byt novy tlumic a nameri ti treba 45 na kole ale potom ta mezni hodnota musi byt o 4 -6 vyssi, kdyz je pak o 20 a vic tak ucinek toho tlumice je horsi.Martun píše:69Pavel
Tak to je hezký, že už vyměněj tlumič i z auta ze salónu..
Jestli tomu teda dobře rozumím, tak čím menší to prostřední číslo tím lepší?
určitě je nedělá Monroe, Kayaba, Bilstein, Sachs, Magneti Marelli, Cofap, Daco, Sora, Record.David C3 píše:hmm nezda se mě že by se nedali sehnat tlumiče jinde jak v H poptám se klucí
Máš recht,Vilda píše:No, tak to než bych si koupil škodovkutak to si radši počkám na tlumiče od Kayaby !! Tak špatně na tom s tlumičema zase nejsem ....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |