a nejzajímavější zážitky ( nebezpečné, zajímavé, prostě všechny
  a nejzajímavější zážitky ( nebezpečné, zajímavé, prostě všechny  )
)Moderátoři: Farrael, Moderátoři
 a nejzajímavější zážitky ( nebezpečné, zajímavé, prostě všechny
  a nejzajímavější zážitky ( nebezpečné, zajímavé, prostě všechny  )
)
 Mladík když mě zmerčil v zrcátku tak se rychle rozjel a frnknul ... přede mnou bylo další auto stejně zaparkované ale ne tak něžně jako já
 Mladík když mě zmerčil v zrcátku tak se rychle rozjel a frnknul ... přede mnou bylo další auto stejně zaparkované ale ne tak něžně jako já  
 To je na Krkavci??
  To je na Krkavci??Nene to je hned v tom esíčku když vyjedeš z Košutky. Když už jsem byl stahován pangejtem tak jsem to snažil tam položit co nej opatrněji .. odnesla to jen poklice.myšák 80 píše:super zážitekTo je na Krkavci??

Ak je mokro tak je to na pikačuMarek_PD píše:fuuha vyzeralo to na tej fotke horšie než len na puklicu
Jediny "zvlaštny" zažitok z Accenta mam ten keď sme sa vracali z Caratu a na mokrej ceste(pršalo) sme to naparali asi v 40-50km/h do toho passata pred nami...ale šak už som to raz pisal
 Odnesla to jen poklice .. ta praskla .. jinak nic .. jel jsem pomalinku .. a parkoval něžně
 Odnesla to jen poklice .. ta praskla .. jinak nic .. jel jsem pomalinku .. a parkoval něžně  
 a keď sme to už doma odstavili kukam volako sa "zvlnil" v strede tak som to skusil vratit silou trocha spať aj to išlo trocha tak dufam že sa to vrati do pôvodneho stavu a to som sa velmi snažil ho neškrtnuť a išiel som pomaličky
 a keď sme to už doma odstavili kukam volako sa "zvlnil" v strede tak som to skusil vratit silou trocha spať aj to išlo trocha tak dufam že sa to vrati do pôvodneho stavu a to som sa velmi snažil ho neškrtnuť a išiel som pomaličky 
Marek_PD píše:Mam novy zažitok cestou na chatu aj z nej...po zime je ta lesna cesta(cca 2km-šoferujem ja) ešte v horšom stave ako pred zimou, v aute sme boli piati a ani nespočitam kolko krat som počul od podnaraznika ššškkkkrrrtttta keď sme to už doma odstavili kukam volako sa "zvlnil" v strede tak som to skusil vratit silou trocha spať aj to išlo trocha tak dufam že sa to vrati do pôvodneho stavu a to som sa velmi snažil ho neškrtnuť a išiel som pomaličky
 tak ale zase sa možeš radovať prave si si vyhrnul novu cestu na chatu
  tak ale zase sa možeš radovať prave si si vyhrnul novu cestu na chatu  ja bysom to nemohol lebo by mi to ostalo na prvom odtokovom kanaliku čo mame u nas na cestě
 ja bysom to nemohol lebo by mi to ostalo na prvom odtokovom kanaliku čo mame u nas na cestě  

:
 : Nechápal som čo sa stalo
 Nechápal som čo sa stalo  . Čumel som do predu na bielu bočnú čiaru na vozovke, a už som to neriešil, aj tak by som videl gulové...ale žil som.
 . Čumel som do predu na bielu bočnú čiaru na vozovke, a už som to neriešil, aj tak by som videl gulové...ale žil som.  

Z prvu jsem měl pocit, že jsi viděl auto duchů
 Z prvu jsem měl pocit, že jsi viděl auto duchů 

tak to je masooo
   tak to je masooo  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |