máme doma

1) problém s tankováním. Po započetí tankování začne pistole cvakat jakoby bylo znemožněné odsávání benzínových par. pokud pistloly pustím na max. vytryskne z hrdla benzín a mám boty impregnované palivem. napadlo mě zda li není přicpané sítko na vstupní trubce v nádrži (pokud tam je)
2) problém s hlavním brzdovým válcem. Hlavní brzdový válec propouští kapalinu (propadá se pedál) Otázka zní, zda li se dá koupit repasovací sada na válec a jaký průměr mají válečky.
dále bych vám napsal pár mích poznatků s tímto vozidlem.
Auto se mi dostalo do rukou v nepojízdném stavu. Netušil jsem kde je problém, tak se začalo pátrat. V první řadě odešla palivová pumpa (výměna). Po zkušebních jízdách odešli brzdové trubičky (výměna). Když se najelo par stovek kilometrů zaskočila mě spotřeba (12-15l s lehkou nohou). Změřil jsem komprese a bylo jasno. Zjistil jsem že netěsní ventyly. Hlava šla dolů, následovala kompletní repase. Všechny výfukové ventyly byly mírně podpálene. Abych ušetřil, tak jsem si je nabrousil. Srovnali se sedla. Nahodili všechny nové gufera, poskládalo. Auto jede jak z praku oproti dřívějšku. Spotřeba šla rapidně dolů (7l v zimě po městě bez šetření). Ejhle naskytla se další závada - začal propouštět vstřik. Dal se nový a OK. Další problém nastal s rozdělovačem, respektive s pal. pumpou. (uklepal se drát) troška cínu a je vše v nejlepším pořádku.
Pokud by měl někdo nejaké postřehý ohledně zmiňovaných problémů prosil bych o radu
ješte malá prezence: