Áááá ... Marťas mě předehnalLulie píše: boha jeho a co se tam dělává?
 tak jenom doplním ...
  tak jenom doplním ...Tak, asi jako všude, kde se sejde docela dobrá parta .... debatíme, chválíme, pomlouváme, vyprávíme, vyměňujeme si zkušenosti ohledně našich vozítek ..... letos se snad poprve uskuteční výměna a vyzkoušení si Accentíků těch druhých ( tedy kdo bude mít zájem ) a taky oběd, focení a event. návštěva hradu atd. atd ...
 Snad jsem na nic nezapoměl ... jo a  hlavně máš možnost, vidět jinak anonymní lidičky v reálu ... což taky není k zahození ..
 Snad jsem na nic nezapoměl ... jo a  hlavně máš možnost, vidět jinak anonymní lidičky v reálu ... což taky není k zahození ..  

se takových srazů zúčastňovali téměř pravidelně. Ale to už si asi pamatuje již jen pár
  se takových srazů zúčastňovali téměř pravidelně. Ale to už si asi pamatuje již jen pár  jen jsem spojil příjemné s užitečným ... byl krásný jarní den a výlet na Kokořín se přímo nabízel. Díky radám od členů klubu jsem jel v podstatě na jisto ... jen ten oběd, to byla hrůza ..
 jen jsem spojil příjemné s užitečným ... byl krásný jarní den a výlet na Kokořín se přímo nabízel. Díky radám od členů klubu jsem jel v podstatě na jisto ... jen ten oběd, to byla hrůza ..   většinou si dávám řízek, protože se na něm toho dá nejmíň zkazit, ale zlákal mě ten honosný název " Kokořínský guláš " ... ale, ta kráva, ze které byl gulášek uvařen, nejspíš běhala maraton a určitě ne špatně
 většinou si dávám řízek, protože se na něm toho dá nejmíň zkazit, ale zlákal mě ten honosný název " Kokořínský guláš " ... ale, ta kráva, ze které byl gulášek uvařen, nejspíš běhala maraton a určitě ne špatně   Naštěstí v téhle restauraci obědvat nebudeme ..
 Naštěstí v téhle restauraci obědvat nebudeme ..