Vse o elektrice na motor s-cupe

1991 - 1995

Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři

Odpovědět
alpina.b6
*
Příspěvky: 54
Registrován: 05 bře 2006, 13:25

Vse o elektrice na motor s-cupe

Příspěvek od alpina.b6 »

potrebuju schema elektroinstalace na s-cupe g4ek 93 tak aby se dalo odle nej skontrolovat zapojeni a popripade zapojit co neni.....moc dekuji.

popripade pravy predni blatnik, obe bocni okna a nejake hlinikace....

moc dekuji
Reklama
 

black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

kontaktuj dogiho, urcite uz od nej neco beres, co mi tak rikal.. ;)
alpina.b6
*
Příspěvky: 54
Registrován: 05 bře 2006, 13:25

ju

Příspěvek od alpina.b6 »

jo kontaktuju ale minule sem mu psal a nejak mi neodepsal.
Uživatelský avatar
CARy
**
Příspěvky: 152
Registrován: 08 čer 2005, 09:54
Bydliště: Kladno-Ruzyně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CARy »

ja myslím že Dogin nemá takovej přístup na net, je fakt že dlouho nebyl online, ja mu písnu když tak že je po něm scháňka :lol: jinak hlinikace no, me zbyli jedny, teda doufám že je jestě nikdo nevyhodil, ale musel by si snima nekdo pohrat.
Hyundai Scoupe 95 1.5, Hyundai Coupe 12/98 1.6 16V CARY, Hyundai Coupe 2.0 FX 06/06 Blue-Berry,
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

aha tak tady je zakopanej pes, pred chvili mi volal ze je po nem shanka jestli nevim o co jde :) no mam spatnou spravu, dogimu se poradi prijet max v patek a nezustane ani moc do vecera, pac jde od 8mi do prace.. :cry: :?
Dogi27
**
Příspěvky: 131
Registrován: 19 říj 2005, 14:43
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dogi27 »

Ahoj zvirata,psik je back,ale jen na pul hodky.alpina vse co potrebujes mam,ale je problem v tom jak to dostat do frydku,psal jsi abych to poslal na dobirku,ale dokazes si to predstavit,jak posilam blatnik,hlavu,dve okna atd,ta pani na poste by asi koukala jak pero.ted jsem se rozhodl,ze to treti scoupatko opravovat nebudu a opet ho rozprodam,ale je i s papirama.mam proste narvanou garaz ND na scupaka,ale to co potrebuju ja tam neni,to je zadni naraznik,haupna a vcera mi prasklo i predni sklo a to jsem si rikal,ze dlouho do toho nic nevrazim,pac za vykend jsem tam za 4500 pesetos a to jsem vymenil jen olej,kulak,drzovy kotouce,desticky a filtr.Za chvilku budu vedet,jak se rozebira cele scoupatko.
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

cauu chlapaku, cece kdyz to tak vidim, ty jsi stejne neuveritelnej smolar, mas doma pet aut a beztak ni neco chybi.. :( nebo to bude tim, kolik s tim nalitas, kamarad co najezdil behem par poslednich let s Vectrou skoro 100tis tak do toho narval taky penez ze by za to mel tri novy.. holt vojetina noo :( taky si rikam ze toho porad nachazim na tom aute co neni dokonaly a mam chut s tim prastit, jenze ja to auto proste zboznuju a i za novou fabii bych ho nemenil, proste je to tak, ikdyz mi dost lidi rika ze jsem blazen :roll: :P :lol:

kdo nevyzkousel, nepochopi :)
Odpovědět

Zpět na „S-COUPE“