Odkaz na fota HYUNDAI ACCENT WRC:
http://www.ewrc-media.com/images/fotky_hledat.php?s=1
Já vím, že je těžké určit co by se Vám líbilo jako další /-/ WRC, když to nevidíte,ale zkuste to prosím.
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Ty jo to jsem ani nevěděl že jezdiliblack_sheep píše:no scoupicko uz tezko nasadej, ale to uz si svy odjezdiloturbo verze v roce 1992 vyhrala a nasadila novej rekord pro zavod do vrchu PIKES PEAK v USA. jedna z fotek z rallye je zde:
samozrejme hlasuju pro scoupicko, ikdyz je to blbost...
Farmáři, já nikdy nebyl velkej houbař a to jsem na světě už přes 16letFarmář píše:si byl eště na houbách...
To máš pravdu.Ty a tvoje plná polní...zážitek na celý život...Akorát tam nebyla ta slíbená sprchaBorek píše:Mě by na trati nic nepřekvapilo.Vše mám sebou.
vipe myslim ze pro tebe by byli fotky ze zavodu v koreji. maj tam specialni click! zavodni serii kde zavodej sami hyundai click!, teda getz, ale voni to maj nazvany po svym..vipe píše:Jelikož a protože mám Getzíka tak moje volba je jasná. To bych teda chtěl opravdu vidět.
My máme Accenta, ale ten už jezdí WRC, tak jsem hlasoval pro Getze - taky bych ho někdy rád viděl v akci WRCvipe píše:Jelikož a protože mám Getzíka tak moje volba je jasná. To bych teda chtěl opravdu vidět.
Tak se omlouvám jezdilblack_sheep píše:accent uz prave nejezdi, vzdyt hyundai odstoupila!a je temer jisty ze nasadej accenta SR
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |