Pepane tyvole

Četl jsi vůbec to co jsem psal na minulý stránce? HCCZ respektive jeho valná hromada (my členové) jsme se jednomyslně usnesli že takhle proste budeme vlastní srazy organizovaný HCCZ dělat a tečka. Nejsi členem HCCZ tak se nezlob že nás Tvůj názor nezajímá...
Zdá se mi že zásadně nechápeš jednu věc: HCCZ vzniklo díky zdejšímu fóru a drtivá většina ne li všichni jeho členové jsou tu i registrovaní a aktivní členové ne li už téměř zaniklé tvrdé jádro fora.
ALE HCCZ NENÍ HYUNDAICLUB.NET
Nesnažíme se řídit nikoho z fora ani nechceme ovládnout svět, prostě si organizujeme vlastní srazy na kterých jsou vítáni i naši kamarádi a členové fora (pokud uhradí polatek související s náklady na organizaci) jen je potřeba si uvědomit že si od nečlenů nenecháme do vlastních srazů rejpat.
Pokud chceš, uspořádej vlastní sraz moc rád se na něj podívám abych poznal nové lidi, pokud mi jako členovi HCCZ nezakážeš vstup...
NIKDE není psáno, že členové hyundaiclub.net nemůžou mít ročně třeba čtyři srazy, NIKDE není napsáno že členové Hyundaiclub.net musí jezdit na srazy HCCZ a naopak, chápeme?
Otázka na místě je tato: Když je v roce 2010 jeden sraz HCCZ v čechách na který přijede 25 posádek především členů HCCZ kolik z nich přijede na další sraz konaný o 14 dní později? Je to pouze otázka preferencí jednotlivých posádek.
Trochu mi tím kopáním kolem sebe připomínáš takovýho oranžovýho pána s bradavicí....