Martun píše:Vilda, Dav, Jarik... A hned máš tři

ale je fakt že na Vildu v ukecanosti nemaj

Kdo je u Tebe ukecanej ... Ty drbno

páni, člověk se tady pár dní neukáže a už má přes tisíc příspěvků

čau chlapi hromský, už jsem se na Vás docela těšil a na ty Vaše plky taky .... dneska ráno jsem se vrátil z dovolený v Itálii ... dnešek ještě trávim v Mnichově, ale ráno hurá do práglu a v pondělí do rachoty

Accentík celou tu štreku zvládnul na jedničku a díky němu jsme ztrávili krásnou dovolenou na břehu Jaderskýho moře. Celých 14 dní jsme měli počasí jako z partesu a jen pár hodin bylo pod mrakem, ale nepršelo a bylo pořád pěkně teplo ..... pár dní taky 38 st. ve stínu

více bude v sekci Dovolená s Accentem. Málem, mě ale potkalo to, co Martuna s Rudou ... před Bolognou mi pár metrů přes vozem přeběhla docela velká srna. Jel jsem na noc a viděl jsem ji na poslední chvíly, naštěstí se nezastavila, ale přelítla dálnici a zmizela ve tmě. Můžu Vám říct, že jsem se tak leknul, že se mi zježili i vlasy na hlavě, který už dlouhý léta nenosim

ale všechno zlý, je pro něco dobrý, aspoň jsem zahnal ospalost po celej zbytek cesty a žena, co seděla vedle, mlčela až do Mnichova, což taky nebylo k zahození

Takže, jak jsem psal, všechno zlý, je ................ !!