opet arabaci v akci
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
opet arabaci v akci
http://www.youtube.com/watch?v=lHBS4591 ... ch=hyundai
nevite kam se podel ten odkaz co uz tu jednou byl s tema arabacema?

- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
To chci taky jednou umět.....Blacku nejní to bílý náhodou Sonáta??? Že tohle neuděláš se Scoupátkem???? Cóóóó???

Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
-
- Kontaktovat uživatele:
teda tihle pánové se toho fakt nebojej
já to neumim a ani bych snad umět nechtěl.. dovedete si představit jak by to v Mimoni vypadalo?
To co jsem tam dělal ráno nebylo nic oproti tomu co předváděj oni
Zajímalo by mě u toho prvního videa, na jakym to je povrchu.. protože na normal afaltu se to přeci nemůže takhle točit, nebo jo?

já to neumim a ani bych snad umět nechtěl.. dovedete si představit jak by to v Mimoni vypadalo?
To co jsem tam dělal ráno nebylo nic oproti tomu co předváděj oni

Zajímalo by mě u toho prvního videa, na jakym to je povrchu.. protože na normal afaltu se to přeci nemůže takhle točit, nebo jo?
4MarťasZ:
Zkus do zadní gumy naprat o 1,0 - 1,5 atm víc a uvidíš, že to pude (p.Haugland to s oblibou dělal na ralycrossu v roce ´95 - celou kariéru jezdil šáde 130RS a LR, v ´95 úspěšně dělal z filcky přetáčivý auto...
) Pro větší dokonalost si "posol" dráhu písečkem. No a pak zapomenout na strach, opotřebení gum a jet..............

Zkus do zadní gumy naprat o 1,0 - 1,5 atm víc a uvidíš, že to pude (p.Haugland to s oblibou dělal na ralycrossu v roce ´95 - celou kariéru jezdil šáde 130RS a LR, v ´95 úspěšně dělal z filcky přetáčivý auto...

Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Se Scoupátkem těžko!!Jouda píše:To chci taky jednou umět.....Blacku nejní to bílý náhodou Sonáta??? Že tohle neuděláš se Scoupátkem???? Cóóóó???
![]()
![]()
![]()

Ale je to stejně síla !!

Ps.Blacku hledej víc takovejch videí,víc a ještě jednou víc!! Jsou to strašný borci se nebojí níčeho!!!

Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)