zatím čau a hlaste se.
  zatím čau a hlaste se.ještě jeden odkaz ale pro čtení musíte použít překladač: www.autocampnakopci.com
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
 zatím čau a hlaste se.
  zatím čau a hlaste se. 
  HLASTE SE!!!!!!!!!
 HLASTE SE!!!!!!!!! 
 . Navíc mi zdravotní stav nedovoluje ani řídit. Takže my se tam určitě neukážeme. Je mi to moc líto, těšil jsem se na vás. Tak si to tam užijte všechno ve zdraví.
 . Navíc mi zdravotní stav nedovoluje ani řídit. Takže my se tam určitě neukážeme. Je mi to moc líto, těšil jsem se na vás. Tak si to tam užijte všechno ve zdraví. 

.
 .Mr. HYUNDAI píše:Tak hlásím, že my to letos i na Moravě pojmeme jako v Čechách, tedy v sobotu na otočku. Jestli se něco nepokazí a nebudeme muset zůstat doma. S miminkem je to vždycky sázka do loterie.
 Nedělej ze Štěpánky miminko
  Nedělej ze Štěpánky miminko  Vžyt už jí budou skoro 3 měsíce.
 Vžyt už jí budou skoro 3 měsíce.   Vnuk ve 4 měsících (začátkem července) absolvoval trasu  PRG - N.Y. - WA (19 hodin). Tak koukejte dojet
 Vnuk ve 4 měsících (začátkem července) absolvoval trasu  PRG - N.Y. - WA (19 hodin). Tak koukejte dojet   Kočár se Ti do Tvého kočáru vejde
  Kočár se Ti do Tvého kočáru vejde  
 . Nicméně na celý víkend to prostě nedáme. Tři měsíce jsou na kempování, podle mého názoru, ještě málo.
. Nicméně na celý víkend to prostě nedáme. Tři měsíce jsou na kempování, podle mého názoru, ještě málo.
No to nevím, bylo by nejlepší napsat přímo organizátorům, taťuldovi nebo HlodoviMrn píše:Chlapi, bylo by možné v rámci Vašeho srazu s Vámi absolvovat tu prohlídku přehradní hráze na Víru? Podívat se na to zevnitř by bylo asi moc zajímavý.
Mimochodem - jsem bývalej Bystřičák a na Jitřenku jsem jezdil ještě na pionýrskej tábor, ale jezdil jsem tam za holkama. Ale za těma většíma - co pomáhali v kuchyni. Jo zlatý mladý časy.

Ale co jsem slyšel, tak místo může být docela omezené takže i záleží kolik přijede lidí.
 Ale co jsem slyšel, tak místo může být docela omezené takže i záleží kolik přijede lidí.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |