Čakacia doba na ix35
Moderátor: Moderátoři
Čakacia doba na ix35
Mohli by ste uviesť kde je aká čakacia doba na ix35 a ohodnotiť prístup predajcu?
- Reklama
Re: Čakacia doba na ix35
Zdar, auto mám objednané od začátku května a už se začíná pomalu šuškat, že by mohlo být. Takže čekám, že začátkem srpna bude. Jinak auto jsem objednal v průhonicích, prodejce, co se o to stará je naprostý sympaťák
.
Naposledy upravil(a) bamba dne 01 srp 2010, 03:24, celkem upraveno 1 x.
Nissan Almera Spring 1.4 GX, 1999
Dodací lhůty nejsou podle prodejce, ale podle nálady na výrobní lince v Žilině 
A prodejce? To nekomentuji
A prodejce? To nekomentuji
já měla objednáno v první polovině května a mělo být až někde v září,ale koncem června bylo doma.štěstí asi.Prodejce Autokoutek v Liberci,velice pěkný přístup prodejce,ochota,prostě nebylo na co si stěžovat. 
ix35 bílá,comfort 4x4 2,0i mazlík
opel tigra 1.4
škoda felicia 1.4
škoda 120L
opel tigra 1.4
škoda felicia 1.4
škoda 120L
objednáno na začátku května... čekám do teď... Termín je červenec a stále doufám ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
jak to sleduji, je podstatný rozdíl čekací doba ČR/Slovensko a třeba Německo/Rakousko, takže kdo má blízko k čáře, může zkusit tam
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
tak sem dostal odpověď o zastoupení
ČR na mojí prudu ohledně neznámého termínu dodání. Není to asi nic nového, ale je to ofiko:
...Od počátku května měli autorizovaní prodejci informovat zákazníky o dodací lhůtě cca 4 měsíce od objednání, a to z důvodu zatím nejistých dodacích dob. Problémy s dodávkami jsou způsobeny obrovským zájmem o model ix35 nejen v Evropě, ale také v Asii a dochází k problémům s dodávkami motorů, které jsou do výrobního závodu dodávány z Koreji. Na podzim tohoto roku má být dokončena výstavba motorárny na Slovensku a mělo by dojít ke stabilizaci dodacích lhůt.
V tuto chvíli si osobně myslím (bohužel to nemohu zaručit), že většina nepokrytých objednávek modelu ix35 bude uspokojena v průběhu srpna...
Je to okleštěno o zdvořilostní fráze a děkovné dovětky, ale sdělení je přesně citováno...
...Od počátku května měli autorizovaní prodejci informovat zákazníky o dodací lhůtě cca 4 měsíce od objednání, a to z důvodu zatím nejistých dodacích dob. Problémy s dodávkami jsou způsobeny obrovským zájmem o model ix35 nejen v Evropě, ale také v Asii a dochází k problémům s dodávkami motorů, které jsou do výrobního závodu dodávány z Koreji. Na podzim tohoto roku má být dokončena výstavba motorárny na Slovensku a mělo by dojít ke stabilizaci dodacích lhůt.
V tuto chvíli si osobně myslím (bohužel to nemohu zaručit), že většina nepokrytých objednávek modelu ix35 bude uspokojena v průběhu srpna...
Je to okleštěno o zdvořilostní fráze a děkovné dovětky, ale sdělení je přesně citováno...
Klid, zatim cekas 3 mesice, to je normalni u vsech aut. Ja jsem na IX35 cekal 4 mesice ,na Nissan QQ 6 mesicu , na Forda pred 5-ti lety take 6 mesicu a jen pro tvou informaci, treba na Dacii Duster se ceka dnes 8-9 mesicu. Ale i u drazsich znacek se ceka - kolega z vedlejsi firmy cekal na novy Mercedes S combi 7 mesicu..... Takze jestli ho dostanes v srpnu a nebo v zari, porad je to v beznych mirach.... 
U Mercedes nebo BMW není výjimkou ani rok 
Já vím, s dobou nemám problém pokud:juramac píše:Klid, zatim cekas 3 mesice, to je normalni u vsech aut. Ja jsem na IX35 cekal 4 mesice ,na Nissan QQ 6 mesicu , na Forda pred 5-ti lety take 6 mesicu a jen pro tvou informaci, treba na Dacii Duster se ceka dnes 8-9 mesicu. Ale i u drazsich znacek se ceka - kolega z vedlejsi firmy cekal na novy Mercedes S combi 7 mesicu..... Takze jestli ho dostanes v srpnu a nebo v zari, porad je to v beznych mirach....
- mi bude při koupi řečena (byly to 3 měsíce, tj. ještě mají čas
- neuslyším, že někteří zákazníci dostávají dříve (objednali později), nebo stále čekají (objednávali dříve)
= v obou případech mě štve absolutní neinformovanost o datumu dodání. Nečekám info na "den/hodinu" , ale v dnešní době předat informaci o výrobním týdnu není nic co by se dalo značit za sci-fi...
Objednané : máj 2010
termín dodania : júl - august 2010
predajca : - no zatial no comennnnnt ( len mam taky pocit, ze auto uz predal tak viac sa starat o zakaznika velmi nemusi - uvidime povedal slepy
Len ma jedno štve a poriadne tak ako Fishku........nikto ti nevie povedat konkretny datum vyroby, dodania odovzdania ..proste nic...len že auto vo výrobe a to nech som rad ze auto je vo vyrobe nakolko to uz je velmi dobra sprava ! ! ! oproti inym co maju objednane a pri ich autach v systeme nehlasi " vo vyrobe"
termín dodania : júl - august 2010
predajca : - no zatial no comennnnnt ( len mam taky pocit, ze auto uz predal tak viac sa starat o zakaznika velmi nemusi - uvidime povedal slepy
Len ma jedno štve a poriadne tak ako Fishku........nikto ti nevie povedat konkretny datum vyroby, dodania odovzdania ..proste nic...len že auto vo výrobe a to nech som rad ze auto je vo vyrobe nakolko to uz je velmi dobra sprava ! ! ! oproti inym co maju objednane a pri ich autach v systeme nehlasi " vo vyrobe"
na základě upozornění sem našel na google toto oznámení:
...Kia Motors Slovakia předpokládá zvýšený růst objemu výroby i ve 2H 2010, především díky novému modelu Kia Sportage. Celozávodní dovolená spojená s odstávkou výroby je naplánovaná na poslední týden v červenci a první týden v srpnu....

...Kia Motors Slovakia předpokládá zvýšený růst objemu výroby i ve 2H 2010, především díky novému modelu Kia Sportage. Celozávodní dovolená spojená s odstávkou výroby je naplánovaná na poslední týden v červenci a první týden v srpnu....
Tak ty sa asi svojho miláčika toto leto asi nedočkáš 
Už podozrivo dlho čakáš...
Už podozrivo dlho čakáš...
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
No to vypadá, že nás bude víc. Co kdybychom si udělali spolek čekatelů a koupili Karosu. Ať máme aspoň v čem jezdit. Ta by mohla dorazit snad dřív...
Nissan Almera Spring 1.4 GX, 1999
já karosou jezdím = MHD